tanemm19 Arkadaşlar mor kapaklı olan awox erken gebelik testi diğeri bebe time kaset test sanırım geç döllenme oluyor 4 gün gecikmem var siz ne düşünüyorsunuz erken gebelik testinde çok silik diğeri daha belli
Deletedmom_247 tanemm19 canım awox yalancı pozitif vermiyor. Var gibi bence. Gidip kan ver :)) hayırlı olsun şimdiden
gulsahh52 Bende aynı marka testlerle öğrendim çok silikti bugün kan verdim beta 6,54 geldi resim atarım
EsoMom_ tanemm19 sonuç çıkınca etiketle mutlaka :) gidebilirsen acile gittttt karnın kaşığım çok ağrıyor falan de öyle yapıyor devletler genelde ben ölürüm sabırsızlıktan vallla :)
tanemm19 gulsahh52 senin benden daha belirgin canım maşallah hayırlı olsun 😍 bebeyime markaya yalancı pozitif diyorlar genelde ama kafam karıştı valla
EsoMom_ tanemm19 bebeğime yalancı çıkarıyor evet ama awox daha iyi bi marka onda var için rahat olsun :)
gulsahh52 tanemm19 evet bende öyle duydum bu marka için ama bana yakın olan eczanede başka marka yoktu mecbur aldım bide 2-3 tane fazla aldım hepsi aynı gösterdi
tanemm19 gulsahh52 keşke bende öyle yapsaydım ya bi awox aldım bide bebetime. Neyse bakalım internetten prodoctor sipariş vermiştim yarın gelir büyük ihtimalle onunla takip edeyim diyorum ona göre gider kan veririm sen ne zaman kan verdin
serenss gulsahh52 idrar testleriniz çok net görünüyor ama beta 6 küsür… doktor bir yorum yaptı mı acaba
gulsahh52 serenss suan gebelik var dedi ama 2 günde bir kan vermeye gel dedi sağlıklı gebelik olup olmadığını kontrol edicez dedi
tanemm19 Deletedmom_247 çok teşekkür ederim canım bende bebetime yalancı pozitif verdiğini duymuştum ama awox iyi diye umutlandımm inşallah güzel sonuçlanırr 🥰