albayrakkkk medisinbebisi ikiz gebelik geçirdim daha önce valla bnm bile bu kadar değildi değerim çoğul gebelik olabilir aşko bu değere göre
siisu medisinbebisi bende bugün kan verdim ultrasonda görünmedi beta hcg 171.2 cıktı çok mu düşük benim endişeliyim
Havin49_ medisinbebisi ikiz gebelik için sanıyorsun bence ama beta ile hamilelik haftası veya ikiz üçüz anlaşılmaz ultrason da anca anlarsın
GencbirAnne_1 Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸 İkiz gebelik olabilir canım yüksek çıkmış ben ilk öğrendiğimde 103le öğrendim daha sonra 981e çıkmıştı o haftalarda sanırım.
medisinbebisi GencbirAnne_1 amin inşallah çok teşekkür ediyorum ❤️ ben de ikizde şüpheleniyorum çünkü anne tarafımda da çok fazla çoğul gebelik var yaniii biraz stres oldum çok da istiyorum ama korkuyorum daa
eed21 Benim doktor 5 haftalık demişti değerim 11 bin 835 idi ama doktor tam ölçememiş başka hastanede kontrole gittiğimde 6 haftalık olduğunu öğrendim
GencbirAnne_1 medisinbebisi stres olma korkmada canım hayırlısı inşallah istediğin gibi olur herşey 🌸
beyzzsenturkkk medisinbebisi benim 4+6 da 30 bin küsürdü ve ikinci gebeliğim ama tek bebek yani ikiz olacak diye bisey yok ailede yoksa düşük çok düşük bi ihtimal imkansıza yakın
medisinbebisi siisu 2 günde bir hcg değerine baktır artış oluyorsa sıkıntı yapma geç döllenmiş olabilir