beautymom Kızlar ben lazer epilasyon gidiyordum aa şüphelerim gerekçesiyle twst yaptım hamile olduğunu öğrendim hamileyken lazer zararlı mıdır yada kaçıncı haftaya kadar riskli biliyor musunuz
3kedili2bebekli beautymom evet hamileyken yapılmıyor bende bıraktım öğrenince geçen gebeligimde doktoruma sormustum zararlı ve zaten faydası yok bu kadar hormonla demişti
Busraaaakkk beautymom Evet güvenli kabul edilmiyor ne yazık ki. Ciltte yanığa ya da lekelere sebep olabiliyormus zaten güzellik salonları da gebe kabul etmiyor bu şekilde
Merve_3300 beautymom ben 8 senanın felan gittim hamileyken de bi kere gitmişim ama test yapmıştım çıkmamıştı. Mecbur bıraktım şimdi ağdada yapamam 8 senasn boşa gider🥲
ylnydgd beautymom aynen öyle yapıyorum ben neyseki baya gitmiştim azalmıştı ama gebelik de çıkarıyor senin yeni başlamış olman iyi hormonlar da sanırım biraz azaltıyor lazerin etkisini. Çıkmayan yerlerde de çıkmaya başladı benim az az
Busraaaakkk beautymom Valla bende ağda ile idare etmeye çalışıyorum ama lazerin temizliğine alışmış biri olarak doğumdan sonra ilk yapacağım şey koşarak lazere gitmek olacak. 🤩
Merve_3300 beautymom hamile kalmayacağım cok emindim ondan gittim sonrais malum. En azından sen yeni başlamışsın doğuma kadar ağdayla yaparsın so rasinda devam edefsin
Baklavaseverim beautymom Daha yeniymiş 5-6 seans sonra acı minimuma iniyor zaten emzirme sonrası hemen gidersin ama konuştun mu ne yapıyorlarmış donduruyorlar mı yakıyorlar mı parayı
ylnydgd beautymom kıllar da saçlar da normal hayata göre hızlanıyor sanki. Saçımın beyazları da normalden daha hızlı geliyor maşallah