Asteriaa Alya05 etlimi yapiyorsunuzz sarmalari kolay gelsin🥰🙂↔️ benim dunki menü tavuk fırında , arpa şehriye pilavı yanindada çorba yapicam yayla corbasi
pembeayakkabilikiz Alya05 ellerinize sağlık bızde de dün o yemekten vardı 😃 bugün hastaneye gıttık yorulduk dışardan söyleyelim dedı cağnım kocam 🥰😃 kızıma kemik sulu şehriye çorbası yapacağım sadece ☺️
Alya05 ppmerlina hahahaha tamm seni dinliyecem yarın makarna ve çorba olsun :) yanınada kalan dolmayı yeriz hahahha 😀
ppmerlina Merve_3300 baya minik minik doğrarsan gelmez aşk hiç anlaşılmıyor bile kıymalı gibi oluyor ama fotoğrafta biraz büyük gözükmüş
ppmerlina Merve_3300 ben de evde hiç sarma dolma pişirmem zaten 2 kişiyken yenmiyor be kalabalıkta güzel 🤣🤣
2princessmother Alya05 aaa aynısı şaka gibi Etli kıymalı karışık yaprak sarma ve dolma yaptım bendeee🌼🌼🤭💕
ppmerlina Alya05 makarna ve dolma olmaz ama dhdjdjjd karbonhidrat çarpışması olur sadece çorba yap 🤣🤣🤣 Allah bilir çorbayı bile etli yaparsın sen 🤣🤣🤣🤣
Alya05 ppmerlina ayyyy evet vallahi geçen yaptım etli 🤣🤣🤣 yemin ederim. Yada bazen ilikli yaparım 🤣🤣🤣