rumisss Kizlar geçer miyim sınavı nasıl çalışayım var tüyo verecek olanınız yaa gecemezs m diye çok stres oldum evde uygulamadan soru çözüyorum genelde iki soru falanla kaliyorum napcam
Btl0101 rumisss Geçmiş soruları çözebilirsiniz öyle çalişmiştim bende online ehliyet çıkmış sorular yazıp deneme sınavlarına bakabilirsiniz 🥰
monica50 rumisss kız benim ilkokul mezunu 45 yaşında annem bile geçti geçersin biraz video falan izle
Emose1 Ali bertan var you tube da hem konu anlatıyor hem test çözdürüyor ben onun sayesinde geçtim 10 günde hayli hayli geçersiniz önemli olan mantığını anlamak sadece soru çözerek zor
1kovakizi Bi kaç ezber bilgi var sadece youtubetan video izleyin ben kursa giderken 2-3 gün kitaptan çalışmıştım hiç bi zorluğu yok o sınavın kimler kimler geçiyor.başarılar dilerim
rumisss monica50 öyle diyorlar işte ben biraz panigim ondan dolayı endişe ediyorum inşallah geçerim bakcam videolara
gkc990_ @rumisss Canim youtube da Ehliyet Cenk hoca var ben onun sayesinde sinavi geçtim bi bak istersen hem konu anlatıyor hemde soruyu çözdürüyor cok cok iyi hoca