Gizemdiro Merhabalar iki kez düşük öykümden sonra tekrar hamileyim Genetik testinde kan pıhtılaşmasından kaynaklı olduğu belirtilmişti Doktora gittiğim ilk hafta kese görünmedi beta300dü Bir hafta sonra tekrar gittim kese göründü benek görünmedi ama çok küçük olduğunu söyledi son adet tarihime göre bakıldığında da kesem geriden geliyor Ama doktor herhangi bi yorumda bulunmadı Progestan coraspirin oksapar magnezyum ve kasılmalarım için hap verdi Fakat kesemin haftama göre küçük olması beni endişe ettiriyor cuma günü tekrar kontrole gidceğiz hem bebeği görmek için hemde kesenin gelişimi için iki kayıptan sonra endişe etmemek elde değil buna benzer durumu yaşayanlar varmdıır aranızda
nurssmom Gizemdiro kese baştan geriden gelebiliyor tam zamanının ölçüsü yapılmıyor 12haftadan sonra sabitleniyor. Paylaşımı görünce kendi eski gönderim sandım yaşadıklarımız birebir aynı 3.gebeliğim 30.haftaya geldim Allahın izniyle ilaçlarınızı aksatmayın dinlenmeye özen gösterin maalesef 30.haftaya gelmeme rağmen korku hala devam ediyor annelik böyle birşey galiba
Havin49_ Gizemdiro aynı durumu yalıyoruz cnm benim kesem de küçül tü bebek büyüktü işte nefes almaz vs ölür çok umut bağlama dendi daha 10 haftalıkken bu söylenimler başladı şuan 18 haftalığım ama doktorumda durumum un gayet iyi ilerlediğini ikiz benimki kesesi küçük olan bebek büyüğü yakaladığını sadece karın çevresini bir hafta geride olduğunu oda takip gerektirdiğini söyledi naptın bol bol güzel beslendim ve dinlendim sende canını sıkma kendini strese sokma Allah’a bırak ❤️
Sibel_72 Ben bol bol dinlen bol bol su iç doktor zaten tüm müdahale etmiş olması gereken tüm ılacları yazmış iğne kullanıyor musun benimde 2 dusugum var genetik kan verdim ondan sonra hap ve iğne kullandım suan kızım yanımda uyuyor hamdolsun
Gizemdiro Sibel_72 Evet Oksapar başladım hergün vuruyorum göbekten ama bugün bi anda göğüs hassiyetim gitti gibi ve kasılmalarım gitti cuma gününü bekliyorum Bebeğin görünmemesi kesenin geriden gelmesi gibi durum olunca psikolojik olarak herşeye çeker olduk
Gizemdiro Sibel_72 maşallah size çok sevindim 🧿 genetik testimde kan pıhtılaşması olduğu söylenmişti ona istinaden doktor keseyi gördükten sonra iğneye başlattı
Sibel_72 Gizemdiro unutma sağlıklı ise her şekil senle kalacaktır seni çok iyi anlıyorum kafaya çok takarsan kafandaki olur üstüne saglıgından olursun rabbim sizi güzel haberlerle sevindirsin sen elinden gelen herseyi yapıyorsun zaten gerisi rabbimize kamıs inş sağlıkla alırsınız bol bol su iç hemde çok ayakta 5 dk bile durma bebiş senle olur inş
Gizemdiro Sibel_72 güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıyorum dediğiniz gibi gerisi allahtan 🕊️
Gizemdiro onay21 İki düşük öykümden sonra aslında yaptırmıyordu şehir hastanesi özel hastanede çok fazla maliyetliydi zar zor şehir hastesine yaptırdık eşimle birlikte gittik ikinimizde tıbbı genetik bölümüne kan verdik ben altı tüp eşim de yalnımıyorsam tek tüp kan vermişti bi kaç ay sonra test sonucu genetiğine dair hastalıkların kromozomlar kan pıhtılaşma yatkınlığın gibi bi çok faktör çıkıyormuş testte
Gizemdiro nurssmom inşallah dediğiniz gibi olur umutla bekliyoruz🥹🫶🏻 cumartesi günü kontrole gideceğiz ama her türlü ihtimal kafamdan geçiyor ne yazıkki yaşadıklarımızdan ötürü
nurssmom swedeep yok benim kese büyümesi oldu. Sizin kese normale göre küçük gibi okudum onun için yazdım
Gizemdiro Havin49_ sizin adınıza çok sevindim inşallah buraya güzel sevinçli haber yazmak nasip olur herşey allahtan 🫶🏻 Son üç gündür kusmam yok ama sürekli öğürme isteğim olduğu için yemek yiyemiyorum su içemiyorum beslenemez diye de tedirgin oluyorum hep bi stres
Havin49_ Gizemdiro benimde aynı cnm bende aynı öyleydim şuan zorluyorum afedersin bazen kusuyorum da ama yine yiyorum inşallah güzel haberlerini bekliyorum ❤️