Esmaunal07 Meraba kızlar şuan 5 aylık hamileym ve grip oldum boğazlarm şiş burnum tıkalı yavaştan öksürük de başladı ilaçsız doğal yollarla nasıl iyileşebilirm önerisi olan özellikle boğazıma şmdiden teşekkürler ❤️
Yasemincifci Esmaunal07 bol bol dinlen c vitamini tüket burnun tıkanıklığı ve boğaz ağrın içinde tuzlu su kullna birinde gargara yap birinde burnuna çek 3-4 kere yap bunu günlük ben 4 günde atlattım öksürüğüm başlamadan bitti
Pelinasa Esmaunal07 Bende 5 aylık hamileyim ve doktor kontrolünde antibiyotiğe başladım parol veriyorlar ilaçsız geçmiyor grip malesef gargara c vitamini ekstradan uyguluyorum
Kelebegimmm Sıcak çayla reçeller ve en sevdiyim usül yarım su bardağı ılık suya bir küçük kaşık bal ve bir kaç damla limon
feyzaa34 Canım hepsi bende vardı 2 haftadır bununla mücadele ediyorum bende 4 aylık gebeyim c vitamini bal limon neler neler yapmadım ama dün bisey yaptım çok iyiyim.. ev yapımı elma sirkesini suyla karıştırıp gargara yaptım 3 kez şuan o kadar iyiyim ki sanada tavsiye ederim ❤
Pelinasa Bende 5 aylık hamileyim ve doktor kontrolünde antibiyotiğe başladım parol veriyorlar ilaçsız geçmiyor grip malesef gargara c vitamini ekstradan uyguluyorum