honeyandsun Kızlarım selam 🌸 Dün gece bir anda içime bir şüphe doğdu. Test yaptım elimde awox ve days prodoctor vardı. İki testi de yaptım. Belki de kamerada görünmeyecek şekilde silik çizgi çıktı. Bu arada bu silik çizgiler 7-8 dakika içinde çıktı. Sabah tekrarlarım diye düşündüm. Sabah days prodoctor ve nimo yaptım. Yine silik çizgi çıktı. Ben kuruma çizgisi diye bir şeyin varlığını burada öğrendim. Zaten henüz çok yeni evliyim ama sigara ve ilaç kullanan biriyim. O yüzden eğer böyle bir şey varsa hemen öğrenip sigarayı ve ilaçları bırakmak istediğim için test yaptım. Şimdi de aklım çok karıştı. Ayrıca reglime 4 gün var. Silik değil de belirgin çıkması gerekmez miydi?
gozde91 honeyandsun bence gebelik var canım hepsinde de silik çizgi çıkmış. Regline daha 4 gün olduğu için silik olarak çıkmıştır Bikaç güne koyulaşır bence
myangelson honeyandsun kan verin artık testlere guvenilmiyor çünkü. Kuruma çizgisi normalde 10 dk sonra çıkanlara diyorlar yani bekledikce çıkan çizgiye deniyor. Veya suya tutunca kaybolur diyorlar. Ama şuan bunların hiçbirinin önemi yok çünkü yalancı pozitif çok çıkıyor testlerde. Hamile olmadığım zamanda çok kez yalancı pozitif gördüm saniyeler içinde çıkan pembe çizgiler. Yıkayınca bile geçmiyordu. Ertesi gün kan veriyordum 0.100 çıkıyordu yani negatifti. O yüzden şüphe varsa mutlaka kan verin 🥲
honeyandsun gozde91 Geçen ay yalancı pozitif yaşadığım için hiç olumlu düşünemiyorum şu an ama regl günümü de bekleyemedim 🥲
honeyandsun myangelson O kadar haklısınız ki. Testlere o kadar para veriyoruz. Yok kuruma çizgisi mi yok yıkıyım bi çizgi kaybolur mu aman ha yalancı pozitif mi hep bunları düşünüyoruz. Geçen ay çok derinden yaşadım o hayal kırıklığını 🥲
myangelson honeyandsun yani önceden belli markalarda olurdu bu şimdi bakıyorum neredeyse her markada çıkıyor. Testlerde mi bozulma var yoksa bizim yedigimiz içtiğimiz şeylerden dolayı hormonlar mi bozuluyor dengeler mi şaşıyor anlamadım gitti ya. Ben yalancı pozitif gördüğümde korunuyorduk çocuk yasağı vardı o yüzden hamilelik var diye korkuyordum bende öyle görünce 🥲 daha sonra yasak kalkınca testte pozitif gördüm baya belirgindi ama acaba yalancı mi diye inanamadim bu sefer de 😄 Rabbim herkese en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
honeyandsun myangelson ya ne kadar tatlısınız 😂 Allah gönlünüze göre vermiş işte ne güzel 🌸 Amin inşallah herkese, Allahım aratmasın 🙏🏻
myangelson honeyandsun amin çok şükür 🤲🏻 zor durumlar yaşadık ama çok şükür bu bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık ❤️ amiiin🤲🏻
honeyandsun eccan evet kan vereceğim çok teşekkürler 🙏🏻 Yeni evli olduğum için hiçbir konu hakkında net bir bilgim yok sizlere danışıyorum ben de