Elffertn Park yatak önerileriniz var mı kızlar, kullanışlı olur mu, park yatak hakkında düşünceleriniz neler
Deletedmom434 Elffertn kullananlar uzun süre kullanıyor ben şuan montessori oda yapma aşamasındayım 2 ay sonra yanımdan ayırıcam☺️
Kahramanlar Ben kızımda 5 sene kullandım sallanırken biraz ses çıkartıyor ama odadan odaya taşımak seyehatlerde götürmek açısından iyiydi
Elffertn Kahramanlar biz de uzun süreli kullanmk istiyoruz ilk çocuğumuz fazla bilgi sahibi olmadığım için araştırıyorm cnm, teşekkürler
Semrasem https://www.e-bebek.com/baby-plus-lux-park-yatak-p-byp-ap610pk02/ Sizce bu park yatak nasıl?
birdirbir Semrasem gayet güzel. Küçük gibi görünüyor ama ölçüsüne baktım 110*70 miş... gayet ideal.. geniş, kullanışlı...
Semrasem birdirbir tecrübesizim ben pekte anlamıyorum bin tl yede park yatak var 400 ede neye göre ayrılıyor bi park yatakta ne özellik aranmalı?
Elffertn Semrasem aynı soruların cevaplarını bnde merak ediyrm hem kullanışlı hemde biraz hesaplı olsun istiyorm
Ecrinefe Arkadaşlar bebeğim en iyisini hak ediyo marka olsun kaliteli olsun diyoruz ama bukadar parayı boşa veriyosunuz inanın çok daha uygun ve aynı kalitede olan yerler var oyuncak toptancıları oluyo orda da kaliteli ve daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz ayrıca park yatak çok kullanışlı kullan işin bitince koy kutuya kaldır yer kaplama sıkıntısı yok mobilya gibi
Elffertn Ecrinefe haklısn cnm bizde uygun birşeyler olsn istyrz nette yine iyi dışarıda norml bebek mağazaları dükkanları olsun netin üstünde 20haftalığım yavaş yavaş artık ihtiyaçlarını almaya başlıcaz oğluşumun
gdaslik youtube da içmimar berna diye bi kanal var takip ettiğim o bir video paylaşmış yatak beşik seçimiyle ilgili belki yardımcı olur park yatağın bile kullanış açısından doğru olanını anlatıyor