rupar Baş ağrısı ,alerjik kaşıntı,geceleri devamlı tuvalete kalkmak ,istediğim gibi eğilip kalkamamak daha 18.haftda böyle 38i düşünemiyorum 😕
yahya2024 Bende ikinci trimister im fakat bebeğim 19 aylık emiyor süt içmeden uykuya dalamiyor memelerimde aşırı hassasiyet başlamış ağlıyorum artık. Birde uc gündür cok kötü ishal olmuş bazıları süt yapiyor diyor hamileyim diye acaba ondan mi bilmiyorum ama bu aralar uyku sıfır vücut biraz pert .
dimpleuser 19 haftalık olduk.ama 2 gündür yatınca ve oturunca ağrı oluyor karnımda gerilme gibi batma gibi .epeyce sürüyor ,ayakta iken geçiyor ,özellikle gece başlıyor
gizemseker Mide bulantısı, istifra beni mahvetti. Doktorum su iç diyor içemiyorum. Doğru düzgün bi şey yiyemedim bu süreçte. Canım istiyor ama yiyemiyorum. Üzerine kilo verdim. 12. Haftanın sonlarındayım. Mide bulantım azaldı gibi. 2. Trimesterda geçecek inanıyorum.🙏🏻
Zeynepkarip dilaradoyan 3. Trimesterdeyiz 39+0 40’a 7 gün kaldı ama bizim bebişin gelesi yok bu durum beni yoruyor ya bir an önce doğsun istiyorum
DuruDefne_mommy dilaradoyan doğuma son 6 hafta ama kendimi ağırlaşmış hissetmiyorum.Günlerim çok yoğun geçiyor belki de o yüzden. 1.sinifa giden bir kızım var onunla ilgileniyorum bir yandan hem kış temizliği hem doğum temizliği 🥲Hastane çantamı hazırlayıp beklemeye geçmek istiyorum artık hak ettik bence😌
28nisan Melomelo0 bana hiç birşey veremem sana dedi benim burun kemiğinde eğrilik ve darlıkta varmış ameliyat olmadan hamile kalarak en büyük hatayı yapmışsın dedi :( yorulmasin ses telleri diye konuşamıyorum bile
Melomelo0 28nisan ben sanırım senin kadar kötü değilim umarım hemen geçer de bundan sonra kolay ve sağ salim gelir bebişin
28nisan Melomelo0 umarım geçer çünkü ses kısıklığı yapıyor sesim gidiyor birazda alerjik bir insanım. Rabbim hepimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi 😌