dilaradoyan Hamilelik bazen çok güzel bazen çok zorlayıcı olabiliyor. İlk trimester mide bulantısı kusmalar, ikinci trimester altın çağ sanırım 🌟 üçüncü trimesterde artık ağırlaşmalar uyuyamamalar🫣 Hangi trimesterdesiniz? Sizi en çok ne zorluyor şu günlerde? Hadi dertleşelim biraz 💬🤰
swema dilaradoyan ilk trimester mide bulantıları çok fenaydı, iki geçti harikaydı ve üçüncü trimester süper geçiyor ağrı yok, uyku problemi yok 🥰
Daisyy000 dilaradoyan 29 haftalık oldum. Ödem başladı,ödemden korkuyorum çünkü ilk doğumumda ödemden dolayı spinal bir türlü tutmadi, uyuşmadım, 8defa denediler. Bunda da öyle olacak diye korkuyorum..
Dmlirmak dilaradoyan 3. Trimester ve bel ağrılarından kaşık sancılarından yatamaz oldum 😟uykular haram oldu ne dönebiliyorum ne yuruyebiliyorum doğru düzgün ya
seymaaca Ben 2. Trimesterdayım. Benim uyuyamamalar şimdiden başladı vallahi ama ilk döneme göre iyiyim ilk dönemde kusmaktan başımı kaldıramıyordum.
dilaradoyan Daisyy000 ödem biraz vücut yatkınlığıyla ilgili sanırım. Doktorun önerdiği bir şeyler var mı bununla ilgili
edannnnur Daisyy000 bende de doktor ödemin var dedi ultrasonla baktığında karnımda gözüküyor geçmiyor da anlamadım
ilknur888_ 8+4 mide bulantısı, sürekli yeme isteği, şişkinlik, ağızdaki kötü tat, haksizlik ve bitkinlik bla bla bla
semiii ilknur888_ aynıyız sabah kahvaltı zor olabiliyor sadece sonra hiç bulantım olmuyor sadece çok ağlamaklıyım bende 😅
dilaradoyan Mrvztrk aa burun tıkanıklığı yaşamadım ben hiç. Evdeki nem oranı tetikliyor mudur acaba 🤔
Melomelo0 Mrvztrk ben de burun tıkanıklığı yaşıyorum 28. Haftadayım ilk haftadan beri bir tane bile şikayetim olmadı mide bulantısı vs yaşamadım ama burnum asla açılmıyor. Gece uyuyamıyorum tek sebebi burnumdan nefes alamamak hâlâ pek şikayetim yok ama burun tıkanıklığı geçmiyor
Piraye2025 Mrvztrk bunun hamilelikle alakası var mı acaba 26. Haftadan beri benimde özellikle geceleri burnum tıkalı ve daralıyorum.
dilaradoyan Dmlirmak ya evet üçüncü trimesterın en zorladığı şeyler valla kolaylıkla gelsin bebişler inşallah ❤️
Sena0008 Dmlirmak bende 34haftamdayım aşırı derecede kasık ağrılarım başladı belime ve böbreklerime vuruyor erken doğum belirtisi mi acaba diye korkuyorum
minikari dilaradoyan ilk trimester mide bulantısı kusma tiksinmeyle geçti 2. Trimester balayı dönemimdi güzeldi hep böyle devam eder sandım ama şimdi 29 haftalığım bebek baş aşağı pozisyonda beni en çok zorlayan şey oldu bir haftadır kaşık ağrıları alt karında baski hissi zor yürüme 🥲 bel ağrısı ağırlaşma ve ödem 🥹 ama tüm süreç çok güzel sabırsızlıkla bekliyoruz miniğimizi . Rabbim sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💕
dilaradoyan minikari amin inşallah cennet boşuna anaların altında değil her dönemi zor ve aynı zamanda çok güzel 🌸
Mrvztrk dilaradoyan buhar makinesi çalışıyor sürekli yanımda Ama sanırım gebelik riniti diye bir şey varmış ondan oldum ben 😒
Sayoss dilaradoyan 3. Trimester çok zor olmaya başladı yaa 36+1 olduk oturmak kalkmak yatmak herşey zor bebek kanala yerleşmiş diye alt tarafımda çok baskı ağrı oluyor hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
ongen 15 Haftalıktayız, İlk tramester halsizlik keyifsizlik dışında çok kusmam olmadı. İki daha keyifli geçiyor daha enerjim yerinde ama şimdi de kuyruk sokumu ağrısı başladııı :(