Esrayusuf Sbnmkls Avrasya hastanesin aşağısında başarı hastanesi yukarısında Asya hastanesi küçükköy merkezin dümdüz aşağısında Bilge hastanesi çok yakınlar yürüyerek gidersin
Derinnge34 Sbnmkls randevusuzda bakıyor benimde eşimin işi belli olmuyor bazen rastgele gitmek durumunda kalıyorum arıyorum biraz bekleteceğim fln diyor biraz bekliyoruz ama muayne oluyorum
Dyg10 Sbnmkls mete beye gidiyorum bende hastaneden de doktorumdan da çok memnunum. Hemde atilla bey kadar yoğun değil istediğim gün ve saatte muayene olabiyorum.
Dyg10 Sbnmkls normal doğum 1800 sezeryan 2400:) kuzenim yeni doğum yaptı o hastanede aşırı memnun, tavsiyesiyle gittim zaten bende. İçi tertemiz bu fiyata bu hastane bedava bence:)
Sbnmkls Dyg10 sağlık ocağındaki ebemin yardımıyla randevu alabildim inşallah bende memnun kalırım 😊 fiyat konusunda gerçekten inanamıyorum o yüzden defalarca sorasım geliyor gerçekten uygun 🤭🤭🤭
nhlblr Sbnmkls hastane çok temiz odaları gayet güzel ve fiyatları çok uygun açıkçası. Normal 1800 sezeryan 2400
nhlblr Digdem canım hangi doktor ? Ben Selda hanıma gidiyordum çok memnundum ama ayrılmış şimdi gülfem hanım gelmiş ona başladım iyi gibi görünüyor ama bakalım birkaç randevuda belli olur.
Sbnmkls nhlblr emsallerine göre gerçekten uygun organizasyon olayları nasıl oluyor onu dA konuşup halledersem inşallah orda devam ederim hastane de doktor dA bulmak zor 😊