Mavininbiri 17+4. Haftadayız ultrasona göre, 1 ay önce kıza benzetmisti bugün de küçük bir çıkıntı gördük ama %80 kız dedi. Kafam karıştı iyice kordon değil dedi %80 dediyse o çıkıntı ne o zaman
Kubra12355 Mavininbiri valla o çıkıntı bendede gözüktü o haftada herşey olabilir kizlardada hafif bir çıkıntı olabiliyormuş detaylıda net kızdı
Mavininbiri Hizliveofkeli 1 ay önce gittim bacak arasında bir şey yoktu kıza benzetti, bugün küçük bir çıkıntı gördük buna rağmen %80 kız diyorum dedi. Anlayamadım bende kordon da değil dedi
aysegulk07 Mavininbiri haftanız baya var . Büyük ihtimalle doktorunuzun dediği doğru. Buradaki tahminler tahmin sadece tutmadığı da oluyor
ylnydgd Mavininbiri klitoris :) pipi ile klitorisi doktorlar ayırt edebiliyor ama biz bakınca direkt çıkıntı görüyoruz.
hayirlisi06 Mavininbiri kilitorestr canım o çünkü iki gebelikte De bana küçük çıkıntı var dediler ama 13 ve 15 haftaydı Ama şuan 4 kızım oluyor sağlık olsun napalm nasipten ötesi yok sağlıkla gelsin
hayirlisi06 Mavininbiri bu saatten sonra tüpleri bağlaticam. Rabbım büyüktür bir supriz eylerse ne mutlu ama ayrıntılı da bile net kız dendi.