melissa0615 Kızlar ben hep 30 günde bir adet olurdum 6 aydır 24 günde bir oluyorum rahimden parça alındı kürtajdan kalan kalıntı vardı şimdi çocuk istiyoruz ama sanırım yumurtlama gününü tutturamadık yada olmuyor varmı bilgisi olan
Deletedmom_247 melissa0615 canım seninde regl günün ben gibi çok kısa bu yüzden regl biter bitmez bence hemen ilişkiye başlayın 1 gün dolu 1 gün boş şeklinde ilerle belki fayda olur. Çok geçmiş olsun
Esma006 melissa0615 aslında güzel birşey rahimin temizlenmiştir büyük ihtimalle ovulasyon testi al bence canım
Fatmasedanr melissa0615 merhaba canım ben de kürtaj olmuş ilk gece hamile kalmıştım bi sıkıntım yoktu ama düşükten sonra 7 ay gebe kalamadım doktora gittim kist ve yumurtam çatlamıyormuş muane oldum çok şükür 2 bucuk yaşında kızım var ihmal etmeyin bence iyi doktora gidin
melissa0615 Deletedmom_247 sizin de bu kadar kısa döngü sanırım siz öyle mi yaptınız hamilemisiniz acaba
Deletedmom_247 melissa0615 benim de 28 günde bir veya bazen 25 günde bir. Bende 2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum maalesef hamile değilim :( kelin ilacı olsa başına sürer gibi düşünebilirsiniz ama reglden hemen sonra başlamak daha mantıklı bizim gibi kısa süreli olanlar için. Regl olana kadar yapın bence
melissa0615 Deletedmom_247 benim çocuğum var aslında olmuyor değil ama tekrar hamile kaldım kalbi durdu alındı sonra parça vardı alındı ve döngüm kısaldı döngü kısalınca çocuk olmadı anlamadım ya
Busraaaakkk melissa0615 Bence kesin alınmalı, en azından yumurtlama gününüzü bilip ona göre ilerlersiniz