Sadeceanne2 Önceden büyük bir keyifle girdiğim platforma artık dakka başı atlatmaya çalışmama rağmen. Zorla izlenmeye dayatılan reklamlar dolayısıyla artık sinirden foruma giremeden çıkış yapıyorum. Düzeltilmez ise silicem uygulamayı
Deletedmom_290 Sadeceanne2 Benıde yazı yazıyorum lap reklam reklamı kpatcam yanlışlıkla sayfaya görüyor
Deletedmom_290 Sadeceanne2 ben regl uygulaması kullanıyorum çocuklumdan berı hıc reklam falan yok sohbet sayfalarında var ozellıkle bu sanırım ınsanlar Aktıf Dıye
ikbalb Sadeceanne2 uygulamayı güncelleyene kadar bende böyle bir sorun yoktu. Uygulamayı güncelledim şimdi dakika başı bende de çıkıyor. Hatta reklamın birisini kapatıyorum tekrar reklam çıkıyor değişik vallahi bende sinirlenip komple uygulamadan çıkıyorum 😂
dedimolabilirrr Sadeceanne2 hayır bir de ne güzel e bebek LCW reklamı vs vardı geçen arkadaşlık sitesi reklamı verdiler ya çok ayıp. Bir de şu deniz bank reklamı asla bitmek bilmiyor gerçekten hayırlısı ile doğurup direk sileceğim. Oğlumda doğumdan sonra da keyfi kullanmıştım burayı seviyordum ama şuan tiksindirdiler.
Dmlirmak Sadeceanne2 ay harbiden ya bende bıktım vallahi giresim gelmiyor artık bu reklamlar yüzünden
[silindi] Uygulamadan girmeyi bıraktım haftalardır bu sorun yüzünden, tarayıcıdan giriyorum reklam izletemiyorlar bana tabsiye ederim😂 şikayeti takan yok çünkü birazdan herkese attıkları yorum size de gelir. 15-20 dkda reklam çıkması normaldir bla bla bla 🤓
Sadeceanne2 [silindi] ya yok asla 15 /20 dk da bir değil 1 dk dolmadan tekrar reklam onu atlamaya çalışırken 20 /30 sn daha kayıp her dk başı abartısız
Sadeceanne2 [silindi] tarayıcıdan derken nasıl kuzu. Tarif eder misin bende öyle yapayım yoksa silicem uygulama
[silindi] Sadeceanne2 mesela iphonedan safariden giriyorum, google chrome opera ne kullanıyorsanuz internete girmek için ordan girin site şeklinde ❤️
Sadeceanne2 Deletedmom_290 o kadar tiksindim ki getir uygulaması yüklü olmasına rağmen silesim geliyor. Sürekli indir indir dayatmalarından. 5 er saniye atlamaya çalışana kadar 20/30 saniye oluyor Sürekli indir ekranına atıyor
Sadeceanne2 Deletedmom_290 düzenlenmez ise artık kimse giremeyecek gibi gözüküyor burası zaten forum sayesinde renkli oluyor oda reklamdan giremiyor isek ne anlamı kalıyor
Sadeceanne2 [silindi] reklam izlenme uğrunda takipçi sayısını düşürmeyi göze aldıysalar sıkıntı yok Bizde öyle yaparız
Sadeceanne2 ikbalb bildiğiniz sinekten yağ çıkartma işlemi (özür dilerim hamile arkadaşlar mide bulandırma sı yapar ise benzetmem)
Sadeceanne2 dedimolabilirrr bana da n11 ve getir dadandı 😂😂😂vallahi reklamda oynayan çocuğu görünce kan davalı mı görmüş gibi oluyorum
erikarpuz Sadeceanne2 Canımız Annemiz, ücretsiz kullanılan her uygulamada reklamlar maalesef mevcuttur. Eğer arka arkaya reklam çıkıyorsa bu bir ekran hatası olabilir; fakat 10–15–20 dakikalık aralıklarla çıkıyorsa normal bir izlenim sağlıyorsunuz demektir. Reklam çıktıktan sonra uygulamadan çıkarsanız ya da arka plana atıp geri dönerseniz baştan reklam görebilirsiniz. Çıkan reklamı kapatıp öyle devam ederseniz Forum’a arka arkaya reklam gelmeyecektir. Ayrıca uygulama içindeki reklamları biz seçmiyoruz; otomatik oynatılıyor ve bizler de sizler gibi reklam görüntülüyoruz. İyi Forumlar. 💜
Sadeceanne2 erikarpuz Abartısız dakika dolmadan atlattığım reklam dan sonra tekrar reklam çıkıyor 15/20 dk da bir olsa yine çekilir ama yok
Sadeceanne2 erikarpuz bakın mesela 21.07 de bir reklam 21:09 da bir reklam 21:11 de bir reklam atladım