arven000 ay anlatıyorum inşallah komik ve abartı gelmez 🤣 ben pasta yapıp ışıkları söndürüp mumlar yakıp bildiğin her tarafa mum koyup onu öyle karşılamıştım yanımda çocuklarm da vardı ama onlar herşeye bedel onlarla daha güzel geçti balonlar almıştım çocuklar oynarken bizde çay ve pasta yedik muhabbet ettik sona doğru da tartıştık ahahah bir ara da yere 5 tane seccade serdim her birimize birer tane çocuklarımda kaldılar bizi güldüre güldüre aslında her vakit olması lazım ama çıvıkkar daha küçük eşim o kadar duygulanmıştı ki. Sabahları da o işe gitmeden önce sesli olarak kuran okuyup ayetel kürsi okuyup gel öpeyim üfleyeyim nazar değmesin derim şakayla karışık gözlerindeki o tatlı mutluluğu görürüm🥺 bir ara hislerimi duygularımı kırgınlıklarımı yazıp zarfın içinde yatağın üzerine bırakmıştım odaya gittiğimde gülme krizi geçiriyodu ahahaha aşırı duygusal şeylerdi ama bu bile onu mutşı etti bence önemsediğini hissetmek çok güzel bi duygu çünkü. Böyle ufak tefek şeyler yaparım işte çocukça masum şeyler kalbini hep yeniden fethetmek isterim çok seviyorum eşimi🥲