yucellirem Kızlaaarrr😍 17.Haftamdayım ve hala isim bulamıyorum😂 Havalı ve popüler birkaç isim arıyorum haydi gelin sohbet edelim🙈
SuEr_Tu1512 yucellirem 37 haftalık oldum hâlâ isme karar veremedim 😆 İlk oğlumun adı Tuğra, ikinci oğluma da Göktuğ, Kayra yada Arda düşünüyorum 🤷♀️
edala Benim ikizlerim olacak şu an 16 haftalık tatilin setlerini doktor göremedi ikiz olunca biraz sıkıntı😄 ama bir kız bir erkek gibi. Ben en baştan beri erkek olursa Karya, kız olursa Lidya düşünüyorum 🤍🤍
nuriyegcl ongen bende çok seviyorum Göktuğ ismini hatta kız olursa da Gökçe koyarız uyumlu olur diye düşünüyordum ama eşim Oğuz Kağan istiyor ezelden beri o yüzden Oğuz Kağan olacak🤭💙
mervekocogl Bir kızım var, ismi Hüma. Şimdi de 21 haftalığım oğlum olacak nasipse ona da Yasir koymayı düşünüyoruz 🥲
betulmommy yucellirem bizim cocukların yaşıtları okula başlayınca isimler hep aynı olucak aras atlas vs
Havin49_ yucellirem oğlum Yusuf kayra ikiz erkek bebeğe hamileyim Burak ve buğra düşünüyorum yağız ve yaman da hoşuma gidiyor
yucellirem Alaz Arden Aytuğ Alperen Tuna Ulaş Kayra Ateş Aslan Metehan Demir Sancar Çınar Çağın Buğra Ege 🙈🙈
irmairma yucellirem bulut , deha , uzay diyerek kendimi not almıştım. Bulut koyduk soyismize de uydu 💙🌸