bltt Merhaba 6+6 haftalık hamileyim. İdrar yolu enfeksiyonum var ve doktorum texef 200 mg antibiyotik verdi. Kullanan var mı kullanmalı mıyım kararsız kaldım 😕
CerenMasal19 bltt o haftadayken aynı durum bende de vardı tek kullanımlık antibiyotik kullandım ve geçmişti mutlaka kullanın geçmiş olsun
bebeklerim__ bltt canim doktor hani onermis yazmis sana onun dediğini yapmayıp bize sormannn🥺🥺 idrar yolu enfeksiyonu çok çok tehlikeli Geçmesi icin kullanman gerekiyor.
bltt CerenMasal19 bana hap yazmış içerisinde de gebelikte kullanımı uygun değildir yazıyor ama doktor yazdıysa vardır bir bildiği kullanayım dimi 😕
CerenMasal19 bltt şimdi baktım prospektüsüne. Uygun değildir demiyor,uygun olup olmadığıyla ilgili bir bilgi olmadığını söylüyor. Mutlaka kullan,enfeksiyondan kurtulman için çok çok önemli 🙏🏽
bltt bebeklerim__ Başlayacağım bugün teşekkür ederim. Çok uzun süre sonra gebe kalabildim o yüzden endişem ve korkum 😕
---Nehir--- Allah in izniyle bişey olmaz doktor verdiyse kullanman gerekiyor zaten ve doktorlar gebeliğe uygun olmayan bişey vermezler sağ salim kucağına alman dileğiyle