gkc990_ canım genelde zaten pasif ınsanlara yapıyorlar bunu bılmeyen bırıne ben buna tanık oldum daha kendını bılen bur ınsana bunu yapcaklarını düşünmüyorum kı yapsalar bence sorun çıkar o hastanede yıllar önce genclıgımde ıgne yapan bır Hemsıre kolumu deşti ve panık atak krızı gecırdım o an zorla kolumu tutuyordu panık atağım tetıkledı zorla hala yapmaya çalışıyordu bırak dedım halde kıyametı kopardım hastanede panık atağım tutu dedım halde zorla kolumu cektı dedım ben bu hemsıresen aşı olmak ıstemıyorum dedım yanı canım acıdığından deıl o ankı yaklasmı benı krıze sokmustu o an tetıkledı panık atağım normalde aşıdan falan korkmam ben bana eğer kolunu çekersen damarın patlar dedı böle salk saçma senler önce bende hastaneyı bırbırıne kattım bu nasıl hemsıre Dıye hastayla yaklaşımı bu sekılde Dıye ben orda o an bayılabılırdım bunun özelle devletle alakası yok saglıkcıula alakalı ınsan oğlu ıyı kötü Heryerde haberler de özel hastane hakkındada çok kötü şeyler duyduk mesela para ıcın erken doğuma zorlamışlar ınsanları mesela hersey ole olmuyor onemlı olan tecrubelı bırının olması tabı bogazımız ağrıyor falan ole doktor arayışına gecmıyor ama bır can taşıyoruz Rısk konusu oldhgundan böle durumlarda ınsan daha dokkatlı olmaya çalışıyor aslında