Buket48 ben ilk gebeliğimde yaptırdım canım suyum aşırı arttı yapıldıktan sonra. Yapılmadan evel sorun yoktu çok rahat geçiyordu. Suyum fazla diye bir kere daha yapıldı yine çıkmadı... Eğer bir sorun varsa yapılır anlarım ama sorun yokken yapılmasıda sorunlara yol açıyor bazen. Durduk yere antibiyotik içmekle bu testleri yaptırmak aynı şey bence. Zaten suyun az yada çoksa bebek iri yada çok zayıfsa aşırı kilo alımın varsa yada ne biliyim şekere bağlı bir durum görünüyorsa tekrar isteyecek şimdi yaptırsan dahi... Açlık tokluktanda bu riske sahip misin çıkıyor. İlk hamileliğimde yükleme sonrası yemediğim serum kalmadı çocugumun kalp atışlarına kadar etkiledi... 6.5 ay boyunca iyi giden hamileliğim yüklemeden 2.5 hafta sonra zehir olmaya başladı. Belkide şeker yüklemesi ters tepti diye annem dahil herkes bunda yaptırma dedi doktorumda istemeyince yaptırmadım. 4 haftam kaldı oğlumda bende çok iyiyiz şükür... Gerekli görülmesi için bir sebep arıyorum artık herşeyde. İyi araştırın iyi düşünün derim...