svlsu svlsu bir türlü eklemeyedim her yolu denedim umarım gözüküyordur yüklemeye çalıştıkça burdan kayıtlı olmadığımı şifre hatası diyor düzelttiği halde umarım görünür
svlsu hlyerdgn ben neresi neresi olduğunu anlamadım ama ayakları havada olursa erkek kafası yuvarlak olursa kız diye biliyorum
svlsu nurgv bize kız erkek fark etmiyor ama artık ögrenmek istiyorum bebişimi ne olduğunu bilmediğim için severken kıyafet bakarken falan ikilemde kalıyorum :D
hlyerdgn svlsu kafası aşağıda bir resim daha yüklüyorum şimdi buraya oraya bakın birde https://hizliresim.com/48a88n9
nurgv svlsu benim şuan 14+1 türkiyede olmayınca baktırtamıyorum cinsiyetine bulunduğum yerde 16 haftalıkken söylüyorlar öğrenir öğrenmez koşarak kıyafet bakıcam 😂
svlsu nurgv evet yurtdışında çok fazla ultrasona sokmuyorlar :( iyimi kötü bilemedim burada cinsiyet söylemiyorlar aldırma veya boşanma olayları yüzünden özelde ögrenebiliyorsun :(
nurgv svlsu evet özele gittim onlarda 16 haftalıkken söyleyebiliriz dediler heycanla onu bekliyorum normal hastanede 6 aylıkken öğrenebilirmişim bekleyemedim 😅