Deletedmom_787 _nejla_ çok sağol canım 🥺 benim kanamam da başlamadı henüz başlasa da kurtulsam stres mahvetti beni
_nejla_ Deletedmom_787 evet o donem cabuk gecsin istiyo insan insallah tez zamanda duzene girer canim🤲🏻
Deletedmom_787 penbe_karisi çok sağol canım 🥺🙏🏻 benim yüzümden oldu sanırım çok üzüldüm progesteron sorunum var galiba bebek tutunamadı 🥺
penbe_karisi Deletedmom_787 üzülme canm kimyasal bende bı kaç defa yaşadım sperm sorunundan yada farklı sorunlardan oluyormuş umarım en kısa zamanda çok güzel bir gebelik yaşarsın ♥️
Deletedmom_787 tanemm19 canım benim hep yükseliyordu ama artış az ve yavaştı cuma günü öğlenden sonra düşmeye başladı ultrasonda dış gebelik ya da normal gebelik tespit edilemeddi kese vs görülemedi sağ tüpten yumurtlamışım detaylı baktılar sağ tüpte hiçbir şey göremediler
Hizliveofkeli Deletedmom_787 Hiç üzülme Allah en kısa vakitte yeniden nasip edecektir ❤️ kimyasal sonrası genelde sağlıklı oluyor ben de yaşadım.
Kivircikannee Deletedmom_787 inşallah sağlıkla olur canım öbür ay vücut kabul etmeye çalışmış ama nasip olmamış
Deletedmom_787 Nadiyecelik_1 hiçbir zaman fazlac yükselemedi hep yavaş ve az arttı en sonda artık düşmeye başladı değerler 🥺 bende kimyasal olduğunu düşünüyorum
Deletedmom_787 Dmlirmak muhtemelen vücut progesteron üreterek bebeği tutmaya çalışmış ama yetersiz gelince bırakmış gibi
Deletedmom_787 penbe_karisi inşallah canım bugün gittim ultrasonla baktı tekrar beta progesteronda düşmeye başlamış dış gebelik olasılığı düşük dedi perşembe tekrar beta bakalım cuma sonuç al kürtaj yapalım dedi ben kürtaj olmak istemiyorum kimyasalda zaten vücut kendi kendine atmıyor mu?
Deletedmom_787 fatmanurgenc muhtemelen canım 🥺 detaylı ultrason yaptılar tespit edemediler bu ay sağdan yumurtlamışım sağ tüpe iyice baktılar hiçbir şey göremediler dış gebelik olsa sağ tüpte gözükmez miydi çünkü sağdan yumurtladım rahimde vs de hiçbir yerde kese vs görülemedi
fatmanurgenc Deletedmom_787 o zaman Allah’ın izniyle kimyasal canım inşallah da kimyasal olur değerim yine düşmemiş iğne olmama rağmen 1 ay oldu uğraşıyorum hala devam ediyor
Deletedmom_787 Hizliveofkeli inşallah canım doktor kürtaj yapmaya kalktı ben istemiyorum kimyasal da kendi kendine düşmez mi
senos15 Deletedmom_787 normal canım değer iyice düşmesi gerekiyor sıfıra yakın olunca lekeler gelir sıfır olunca yam regli olursun
Deletedmom_787 senos15 anladım canım kürtaj yapmaya kalktı doktor ben istemiyorum kendi kendine düşer mi kimyasal da
Dinolisoo Değer düşüyorsa kimyasal oluyor ama değerinde yavaş düşüyor. Kanama genelde beta tamamen düştüğünde başlar. Kese görülmediyse kimyasal ama kanaman biraz geç başlaya bilir bence.
penbe_karisi Deletedmom_787 kimyasala beta düştükçe adet oluyorsun adetin bittiği gibi beta sifirlaniyor neden öyle dediki acaba sana
Hizliveofkeli Deletedmom_787 evet canım düşer. Benim değerim bu kadar yükselmemişti ama doktor kanamayı bekle 1 hafta içinde olmazsa gel ilaç verelim demişti. Senin biraz daha uzun mu sürer acaba bi de kürtajdan sonra belki ara vermen gerekir. Normalde kimyasalda ara vermeye gerek yok. İmkanın varsa başka bir doktora daha görün ya. İçin rahat etsin ☺️