Aselyusra ya açıkçası bilmiş gibi konuşmak istemiyorum tabi ki anestezi uzmanlarının hataları olabiliyor bazı spinaller epiduraller fakat her doğumun kendince sıkıntısı olduğu kanaatindeyim.. Fıtık ve benzeri sorunlar olması çok üzücü kalıcı sorunlar yaşamak baş ağrısı gibi sorunlarla yarıştırılamaz gerçekten ama dediğim gibi her doğumun kendince bir sorunu oluyor ve tamamen şansa iyi bir doğum geçirebiliyoruz.Mesela bir yerde doğumda iğne olurken kadın sürekli kıpırdandığı için uzmanın iğneyi yanlış şekilde yaptığını duydum,bir başkasında normal doğumda bebeğini 41 haftalıkken geç kalındığı için kaybettiğini duydum belki bir gün önce alınsa yaşayacaktı gibi gibi..hiçbir şeyi bilemiyoruz bu yüzden hiçbir doğum şekli kolay değil ve hiçbirinin %100 sağlık garantisi yok normal doğumun bile o yüzden içiniz hangi doğumda rahatsa onu yapmanızı öneririm içinizden gelmeyen istemediğiniz bir doğum şeklini seçmeyin spinalden endişe duyuyorsanız normal doğum,suda doğum gibi doğumları düşünmelisiniz 🥹🙏🏻