juliet2021 Yarım saatte bir karnımda sertleşme ve ağrı oluyor doğum sancısı mı bu anlamıyorum ne zaman doktora gitmeliyim? Sabah nst ye girmiştim sancım yoktu bebek de iyi durumdaydı ancak son 5 saattir bu durumdayım
aybalasmom juliet2021 yarım saatte birse henüz doğum değildir. 5 dakikada 1 e düşmesini bekleyin. Ben de 36+4 üm yine kasılma sancıdan hastanedeyim 3-4 cm açıklığım var
Esra995 juliet2021 benimde aynı şekilde çocuk hiç durmuyor karnım sertleşiyor çocuğu kasığımda hissediyorum ve sol ayağıma uyuşma iniyor şuanda bile.
Mcan juliet2021 benimde ilk dogumumda inanılmaz bı hareketlilik vardı bı tarafta toplanıyor karnımı yirtacak derecede tekmeler savuruyordu 🤣 ilerleyen saatlerde aşağı tarafımda hissettim resmen bacaklarını gece 3 buçukta da suyum geldi.sabaha kadar bekledim ama acilmam yoktu catimda dardı sezeryan a aldı doktor 37.haftada
Asfhjkkdk aybalasmom 4 cm açıklıkla geldim 6 7 iken suni verdiler çok şükür kolay geçti kuvöze girmedi kızım ciğer geliştirici iğne olmuştum geçen hafta etkiledi bence 2530 gram doğdu minicik
juliet2021 nuryilmaz8 nişan gelmedi henüz kasılmalarımı not ediyorum. İlk gebeliğimde 37+3 de suyum geldi makat gelişi olduğu için sezaryene aldılar hemen. suyum gelmesine rağmen ne açılma ne de sancım vardı. İlk defa deneyimliyorum. Bebeğim çok hareketli şuan
aybalasmom nuryilmaz8 ben 3 gündür sancı çekiyorum. 5 dakikada bir geliyor 1 dakika kadar sürüyor. Geçen hafta da yatış yapmıştım sancımı durdurdular eve gönderdiler.
juliet2021 Mcan doğum sancısıymış 4 cm açılmam varmış sezaryene aldı doktorum. Doğdu yavrum şükür ancak henüz kavuşamadık oksijen desteği alıyor :(
juliet2021 Esra995 ben doğurdum canım sancım çok arttı hastaneye geldim 4 cm açılmam vardı sancın sıklaştıysa git hemen
aybalasmom Asfhjkkdk hastanedeyim ben de yine 4 cm benimki de, bir diyorlar yürü hareket et bir diyorlar yürüme yat . Bekliyorum doğurmak istiyorum sağlıkla 🥹 Allah bağışlasın inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun 🙏
aybalasmom Asfhjkkdk beni sürekli korkutuyorlar, haftan küçük doğarsa yoğun bakıma girer dediler. Halbuki gelişimi iyi çok şükür.
Esra995 juliet2021 yok canım sancı değil de kendini aşağı doğru itiyor hareketleri bacağımda kasığımda resmen😢