Sun23 Keyfimveben45 ben lg kullanıyorum çok memnunum hiçbir çekme yasamadık. Üstelik kendi kendini temizliyor sen sadece suyu boaltıyorsun ve tozları atıyorsun. Çocuk giysileri için bile ayrı programı var. Yıpranmasını istemediğin esyalar içinse ayyakkabı bile olur sepetli kurutma var. Aparatı var makinenin içine takıp esyayı onun üstğne koyuyosun ve sabit kalıyor sadece hava etrafında dönerek kurutuyor. Hassas modu var hiçbir çekme yapmadan hassasta kurutuyor ve nem sensörü var. Kurutma 1-2 saat ise erkenden kurursa kendi direkt kapatıyor boşuna kurumus eşyayı sıcak havayla yıpratmıyor
Minikcivciviimm Edolf merhaba bende kurutma makinesi almayı düşünüyorum da yikadiniz mi cektimi bebisin kıyafetleri
Edolf Minikcivciviimm evet yıkadım asla çekme olmadı ben sentetik ayarında yıkadım birde hassas düğmesi var benim makinemde asla çekmedi
KartalDamla Edolf merhaba bebeğinizin kıyafetlerini kurutmada kuruttunuz mu acaba hangi programa attınız
Edolf KartalDamla evet kurutmada kuruttum sentetik programına attım düşük ısıda kuruttum hiçbir çekme falan olmadı
Edolf KartalDamla birde hassas tuşu var benim makinemde onu da açtım sentetik ayarıyla hiçbir sıkıntı olmadı
KartalDamla Edolf benim makinem de Siemens dediğin gibi hassas ayar var. Bu şekilde kurutayım o zaman bende cevap için çok teşekkür ederim🙏🏼
Minikcivciviimm Burcak61 numarası hangisi samsungun yapay zeka destekli olani 2 tane farklı var sanırım sizdeki hangisi
Burcak61 Minikcivciviimm bir ay oldu alalı 44 bin tl idi 35 bin tl ye aldım bespoke olarak geçiyor numarası derken model numarası mı bakıp bulmam gerek ama çok memnunum herşeyinden
lalefidan Keyfimveben45 bn vestel aldım kendi hata sebebiiyle ysnlış sttım cekti ama onu. Dışında cekme yaşamadım ben gayet memnhnum
1Susuu Uzatma kullanmadan direkt prize takılı kullanım öneriliyor ona göre yerini belirleyin. Beko KMX1000 kullanıyorum gayet memnunum herhangi bi çekme solma yaşanmadı çamaşırlarımda. Hep karma programını kullanıyorum bu arada (: