minikmucizem356_ ümidinizi kaybetmeyin. Cocuk fikrinden uzaklaşın bir sure. Benim ilk çocuğum 5 yil olmadi. Tedaviye başlayacaktım, tüp bebek icin. Ama değerlerimde cok kötüydü. Doktor normal yolla anne olman imkansız demişti. Bu süreçte cok sevdiğim kardeşimi kaybettim. O kadar ağır geldi ki ölümü hayatta herseyi paylaştığım tek kişiydi. Bu süreçte yanımda olmasını cok isterdim. Sonra eşim rahatsızlandı. Onun tedavi süreci basladi. Allah biliyor o ara düşündüğüm en son şeydi çocuk. Psikolojim cok kötüydü. Her ay kan veriyordum ama degerlerimde duzelmenin ibaresi bile yoktu. Eşim o ara beni tatile götürmeyi teklif etti. Hoc gönlüm yoktu ama o kadar iyi geldi ki sadece kafamı dinlediğim, çevremdeki tum seslerden uzaklaştım. Sonra mucizem gerçek oldu. Değerlerim bir anda duzeldi. Doktor inanamadı. Ben sadece tevekkül ettim. Verirse lütuftur vermiyorsa imtihandir dedim. Rabbım cok şükür nasip etti 🤲 siz Allaha bırakın, tevekkül edin. Kafanızı dağıtın, inanın Rabbım dualarimizi karşılıksiz birakmiyor