Deletedmom_290 Kaçındı haftada bebeklerın eşyalarını yıkmaya başladınız 29. Haftam bugün herseyını yıkadım
Busrabbygt Deletedmom_290 35. Haftamdayım 3 hafta sonra doğumum var. Komple bugün hepsi yıkandı bu hafta da ütüleyip hastane çantasını ve dolabını hazırlayacağım
0Berfin0 Deletedmom_290 33. Haftada yani geçen hafta yıkandı ütülendi dolaba koyuldu dün de hastahaneye götüreceklerimi ayarladım 34. Haftam da
Deletedmom_290 Busrabbygt ben erkenmı yaptım acaba ya dayanamadım dedım yapamam Bıde sımdıden yapıp hurclıyım
Cmleszr 29 hafta oldum bu gün , yıkama ütüleme oda düzeni herşeyi yaptık bir tek hastane çantası kaldı onu da hafta sonu yapıcaz nasip kısmetse ❤️🤲
Deletedmom_290 Cmleszr erken deılm en azından Benım gbı olan varmış 😸dayanamadım bende yapamam belkı Dıye sımdıden yaptım hem kırlı kalmasın dedım dürdükçe tekstıl kokusu alıyorum sevmıyorum
Cmleszr Deletedmom_290 erken olduğunu düşünmüyorum çünkü yeni taşındım o yüzden oda aradan çıksın istedim birde artık gerçekten çok ağırlaştığımı düşünüyorum. Gurbette yaşıyorum Allah korusun ekstra bir durum olsa evde onları yapacak kimsem de yok o yüzden şimdiden yaptım
Miniginannesiiii1111 Deletedmom_290 30 da yıkadım çantamı vs hazırladım 34 te beşiğini kurdum 35+5 şükür sağ salim gelsinler inşallah
Deletedmom_290 Miniginannesiiii1111 Amın ınsallah sağlıkla zamanında gelsınlerde erkenmı acaba Dıye düşündüm ama dayanamadım
cilekbebek 27 haftalıkken yaptım yeni aldığım şeyler de olursa yıkar koyarım tekrar. Son haftalara kadar beklemenin mantığını hiç anlayamadım.
Deletedmom_290 cilekbebek bende bılemedım zaten yenı alınan seylerı ben normalde aldığım gbı yıyorum oyuzden çok rahatsız oldum dayanamadım çünkü hurca koydum hepsını tekstıl kokusu var ve hırcada o koku gecıyor aldım yenı şeylerde aynı sekılde aldığım seylerı ayrı yıkadım koydum aslında aldım gbı yıkamak ıstedım ama erken dedıler
Edolf Bende 31. Haftadayım haftaya yıkarım diye düşünüyordum odasını da dün kurduk ama çok yoruldum bugün full yattım daha eşyaları yıkanıp ütülenecek gerçekten çok ağırlaşmadan yapmak gerekiyormuş
visnelicheescake Deletedmom_290 Bende kızım da 39 da hallettim herşeyimi iyi ki de yaptım diyorum o zamanlar sonrası aşırı agirlastim hastane çantası vs derken zaten doğum yaklaşmış oluyor benim hiç bir kıyafetim tozlanma vs de olmadı bu arada.
Deletedmom_290 visnelicheescake visnelicheescake tozlanmış olsa yıne her türlü Hergun zaten o kıyafetler yıkanacak kapalı hurçta olursa tozlanacağını düşünmüyorum zaten