Kızlar şuan 33+2 deyim 32+0 da hastaneye yattım kusma şikayetim vardı onun için acile gittim nst de doğum sancılarım varmış acil yatırdılar ilaç serum iğne 2 doz ciğer geliştirici yapıldı 4 gün sonra rahatlayınca doktorum çıkardı hastaneden 1 gün sonra tekrar hastaneye koltum bu sefer bel ve sırt ağrım çoktı tekrar sancılar artmış 3 gün sonra tekrar cıktım yani cumartesi çıktım hastaneden bugün kontrole gittim doktoruma nst çekildim doğum sancısı yine var acil yine yatırdı ben anlamıyorum ben hiçbir sancı hissetmiyorum ne yapacağım kafayı yiyeceğim kollarımda yer kalmadı kalp hastasıyım tansiyonum var açılmam 1 cm %10 silinme var açılmamı engelliyorlar bebeği 3 hafta daha karnımda tutmak istiyor doktor bende dayanamadım artık bıgğn alalım artık hocam bebeğime birşey olmasından korkuyorum dedim alamam daha çok küçük dedi bebeğimin bu sancılr yüzünden kalp atışı bşr anda 180 olıyor bir anda 90a düşüyor ne yapacağım ben inanın bilmiyorum böyle bir hikayesi olanlar varmı yada fikri olan varsa yazsın ne olursunuz