QueenBahar_ ayaavaa ya canım inanma öyle şeylere herşey Allah’tan geliyor ben oğluma gebeyim hiç öyle şeyler yapmadık gün çatlama vs
edaabykl ayaavaa ben tesadüfen muayne olurken doktorum bana yumurtam bugun catlar ilişki olursa gebe kalirsin dedi o gun oldu gercektendr oglum oldu 😂 simdi süpriz bi sekilde hamile kaldim ins bide kizim olur bakalim 🙄😂🤲🏼
Havin49_ ayaavaa hiç öyle şeyler bilmiyorum yumrtalama çatlama bilmem ne dağa yat sola bilmiyorum bi oğlum var iki oğlana hamileyim böyle şeylere inanmıyorum
Nursemom90 Keyfimveben45 bilimsel olarak doğruluğu var. Y kromozomları çok hızlı ama az ömürlü olduğu için çatladığı gün erkek olma ihtimali daha yüksek oluyor. X kromozomu da uzun ömürlü ama çok yavaşlar o yüzden çatlamadan iki üç gün önceye kadar ilişki olduysa y ler çoktan ölmüş olacağından yumurtayı x ler döllemiş oluyor. Tabii istisnalar kaideyi bozmaz ama genel olarak doğru oluyor
Nursemom90 Oğlum yumurtlamanın çatlama günü oldu kızım pik olmaya başladığı gün oldu. Bilimsel olarak böyle bir durum evet var. Birde ilişki sonrası sağa yatınca erkek sola yatınca kız diyorlardı bende onlarda tuttu tabi bunun bilimsel yönü yok ama tuttu 😅😅
London2334 Canım sağlıklı olsunda ne farkeder eşimin tarafında hiç kız yokk bizimkilerde kız çocuğu doğurabilmek mesele 🤣
aysegulk07 ayaavaa yani gününe göre ihtimal artıyor mu bilmiyorum ama tam yumurtlama günü yapmıştık bebişi erkek oldu
xyzxyz ayaavaa ben ovitrelle vurulmuştum. İlk ilişkiyi 36.5 saat sonra yapmıştım. İkinci ilişki de 48.5 saate denk gelmişti. Keseye bakan 3 kişi erkek dedi. Bilmiyorum artık ne çıkar. Daha hala 10+3 günlük gebeyim
evrem07 xyzxyz merhaba, yorumunuza denk geldim de bende ovitrelle vuruldum. Aynı saatlerde ilişki oldu, cinsiyetiniz belli mi?
[silindi] ayaavaa bu biraz Allah’ın işine karışmak gibi olmuyor mu sanki bilemedim. Bence akışta kalın