ikiprensesannesi___ Merhaba kızlar 24+3 haftalık olduk bugün kontrole gittim doktor bu sefer de dedi bacaklarını toplamıs görünmüyor cinsiyet dedi 😅😂😂gitti doğumda öğrenecem artik cinsiyeti😁benim gibi hala bilmeyen var mı cinsiyeti
GirlandBoy_Mom ikiprensesannesi___ doğunca direk anaokuluna yazdır aşkım😂bak ben sana diyim kız buu nazlıı hemdee
haticekaratas ikiprensesannesi___ bizde 19+3 de bugün öğrendik ondan önce kaç kere gittik hep bacakları kapalıydı
Ebru0 ikiprensesannesi___ bizde 13-14 haftalardaydık biz sorunca söyledi yoksa söylemeyecekti daha küçük tahminim kız dedi. 17. Haftada yine gittik bu seferde komple yüzüstü yatmış kendini iyice kapatmıştı tahmin yürütmek yanlış olur bu şekilde dedi iyice kendini kapatmış. Muhtemelen kız dedi.kafamiz iyice karıştı. Ozelede gidemiyoruz malum çok pahalı. Bakalım bir iki haftaya netleşir inşallah
ikiprensesannesi___ GirlandBoy_Mom benim içimden erkek geçiyor ama bilmiyorum his Rabbim ne verirse şükür yeter ki göreyim 😂kız olursa da 3 prenses ile oh dünya varmış 😁🥰 anaokulu için düşünmem lazım 😅
ikiprensesannesi___ medanyela daha erken güzelim gerçi anlamam ben hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin🥰
medanyela ikiprensesannesi___ çok teşekkür ederim çok tatlısınız hepimiz için hayırlısı kolaylıkla olsunn 🤲🏻🤲🏻💕
ikiprensesannesi___ Ebru0 hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar da önemli olan o bizde 16 . Hafta’da erkek dedi doktor kendinden emindi😆sonra 20. Haftada yüzde 60 belki net değil bacak arasında kordon var ama kız olabilir dedi bugün de bacaklarını toplamıs dedi😅😂