aysekalp Kizlar ilk hamileligim haliyle tecrubesiz ve toyum 23. Haftadayiz ev temizlerken viledeyla koltuklarin altini vs siliyorum haliyle gobegime biraz baski oluyor egilip bukuldugum icin bunun bebek icin bi zarari var mi
adatuna aysekalp 2 yaşında kızm var günde 737373 kere eğilip bükülüyorum 29 haftalık gebeyim😂bişi olmaz insanlar çalışıyor ediyor sonuçta Sadece ev işinde çamaşır suyu gibi deterjanları kullanmıyorum
Seyda-06 aysekalp 32 haftayım bugün 2 halı yıkadım makineyle dün koltuk yıkadım falan 3 yaşında oğlum var sürekli bişey oluyor evde eğilmek ne kelime girmediğim delik kalmıyor bazen çok şükür diyeyim ama çok karnıma bastırmamaya çalışıyorum tabiki
Damla_111 Bende 27 haftalık hamileyim sil süpür yapıyorum eğiliyorum temizlik malzemesi de kullanıyorum ama eğildikten sonra karnımda Ağrı oluyor bu zamana kadar yerler koltuklar falan hep sildim sadece cam silmedim
Gzmadymn aysekalp herhangi bir tehlikeniz yoksa rahatça işlerinizi yapın bence kasmayın gerçekten ev işi yapmak hem iyi gelecek hemde normal doğum istiyorsanız iyi olacaktır ilk haftalar hariç son güne kadar bütün işlerimi yaptım koltuk kapı duvar falan sildim son günlerde korkmayın Allah in izniyle hiçbir şey olmaz 🌼