mervesdoruk Bulantı kusma hiç bir seyden tiksinme yok sadece çok akıntı var sivilcede çok ilk hamileliğimde aşırı kusan ve tiksinen biriydim bunda korkuyodum gene aynısı olcak diye şükür iyim sizde durumlar ne
senos15 mervesdoruk aayyyyyyy darışı başıma benimde böyle olsunnn noluıuurrrr benimde 2 gebeliğim çok yoğun bulantı koku hassasiyeti ile geçti perişan oldum yaa 🫣🤦♀️
Papatya05_ mervesdoruk ilkinde baya kusuyordum 2.ye hamileyim ilk 15 16 ya kadar öğürmeler oldu bunda da ama kusma çok daha az koku hassasiyeti yoktu daha iyi gibi 21.haftadayım aman sağlıkla büyüsünler 🌸🌸afiyetle vakti zamanında gelsinler bizde afiyette olalım inşallah
Katres mervesdoruk inşallah hiç olmaz bulantın kusman. Ben 5. Ayın sonuna kadar kustum kabus gibiydi Rabbim kimseye vermesin o bulantıyı.
bartulies mervesdoruk ilk hamileliğimde hiç yasamadım bu sefer hafif arada olup geçiyor oğlumda midem bulanmamıştı ama kıçımın üstğne asla oturamamıştım fizik tedavi görmüştüm 4 tane dişim birde çürümüştü bütün dişlerim gece gündüz demeden kanardı inşallah bunda yaşamam onları 😂
ElaEge mervesdoruk 26. Haftadayım hiç hamile hissetmiyorum gözükmüyorumda içini ferah tut şanlısıyız bence
iremgb mervesdoruk 2. Gebeliğim. İlk kızımda da hiçbir belirtim yoktu. Bu bebeğimde de çok rahat geçiriyorum şükürler olsun :)