Selam herkese 38+5 iken cumartesi 11 İ ayın sabahı geceden sancılarla ettim lavobaya gittim damla damla kan geliyordu birden fazlalaştı doktoru aradım hemen hastaneye geç dedi saat 9:00 gibi o ana kadar üzerim kanla baya battı sonra muane etti kanama alanı yok bu kan nerden geliyo dedi 2 cm açıklık vardı suni sancı bağladı bebeğin durumu iyiydi onla ilerleyelim dedi 1 saatte 4,5 cm oldu sonra suyunu patlatalım daha hızlı ilerler dedi bir saat kadar sonrada 7,8 cm oldu sonra pilates topuna oturdum ayakta yürüş le hemen 10 cm e geçtı doktor gel deneyelim ıkın dedi ıkınıyom bebeğin başı görünüyor ama ilerlemiyor onu tutan bişey var dedi doktor biraz daha bekleyelim dedi yine yürüyüş yaptım geldim yok karnıma bastırıyor ebeyle yine bebek yukarda duruyo başı gelmiyo doktor fazla yoramam artık seni bebeğide riske atamam karar ver sezaryenle alalım dedi rahim yurtılmasına kadar gider dedi açılma çok güzel ilerledi epıduralde almadım sancılara çok güzel direndim doktor bile şaşırdı bağırıp etmiyorsun her dediğimi yapıyorsun keşke her hastan senin gibi olsa dedi ama gel gelelim doğum gerçekleşmedi onca sancıyı çektiğimde kaldım birde 3. Doğumumdu diğer ikisi normal doğum bu biraz kiloluydu 4200 gram sezaryen sırasında başka doktorda vardı sen zaten bunu normal doğuramazmışsın dedi o an keşke hemen sezaryen olsaydım dedim çünkü o an anestezi etkisiyle bütün ağrım sızım sıfırlanmıştı 20dk da çocuk çıktı 20 dk sonrada ben odaya geçtim 6 saat sonra ilk yürüyüşü yaptım doğum sancısı gibi karnım ağrıyor du o esnada ama dayanılmıcak gibi değildi diğer saatler ağrılarım arttı hep ağrı kesiciler yaptılar şuan 3 . Günüm ama ağrılarım var karın çevresinde yürürkende zorlanıyorum normali o kadar çektim çıksaydı şuan o kadar ağrım olmucaktı nasip böyleymiş ama sezaryende doğum anı seni yıpratmıyo o sevinci hemen yaşıyorsun ama sonrasında bebeğe bakmakta zorluk çekiyorsun destekçi olmadan zor oluyor