Omaraysegul tugceee3 guzel gidiyor. Mide bulantilarim azaldi cok sukur. Hide cinsiyetimiz belli olursa tam olacak🤗🤗 sizin nasil gidiyor
tugceee3 Omaraysegul ya açıkcası benim hiç bulantım olmadı şu ara sırtım ağrıyor okadar bazen şüpe duyuyorum gercekten hamilemiyim diye😂
Pembepanter tugceee3 17+2 Çok fazla bel ağrım var. Otururken veya yatarken kalkmak ilgince gibi oluyor🙄 Ama herseye rağmen güzel💜💜💜
Havva123 17+0 sirt agrim cok fazla soluma yatamiyorm surekli kendimi sirt ustu buluyorm sonra tekrar saga yada sola donuyorm benim gibi daha simdiden yatamayan varmi😦
Pembepanter Havva123 ben🙋♀️ Şimdiden uykusuz bırakmayan başladılar😂 Bel, sırt Ağrısından uyuyamıyorum. Şimdiden böyleyse karnım büyüyünce nasıl ağrı olur bilemiyorum🤷♀️
Pembepanter Havva123 amiiiin😊🤲 İnşallah geçer. Doğduktan sonra zaten uykusuz zamanlar başlayacak, bari doğana kadar uyuyalım😁😍
Pembepanter asilsmom hmm. Ay cok pardon😂 17x2yazınca hafta olarak dedin sandım çarpıyı düşünmemiştim😂 az kalmış canım allah yardımcın olsun inşallah🤲😇