Deniiibayyy Kızlar enfeksiyon yok özür dileterek söylüyorum, bildiğiniz katı sarı bir parça akıntı düştü klozete. Sapsarı. Bilir misiniz bu durumu acepppp???? Başka bir şekilde anlatamazdım kusura bakmayın.
mutlumoomm Deniiibayyy genelde beyaz ve yapışkan akıntı oluyor gebelikte doktora gittiniz mi nedeni ne olabilir diye enfeksiyon değilse ne olabileceğini söyledi mi benim gebeliğimin başından beri beyaz yapışkan akıntı oluyor ama sarı duymadım hiç enfeksiyon olduğumda geliyordu genelde hamilelik öncesi
Musilk-1 Deniiibayyy aylardır bunu yaşıyorum hatta hamile kalınca gelen yumurta akı akıntıda oluyor bazen ama hamilelik yok enfeksiyon yok bende böyle bir döngüdeyim ayda bir sarı akıntı var ama siz inşallah gebesiniz
Deniiibayyy damla6565 enfeksiyonum yok aşırı beyaz akıntım oluyor kaç gündür başedemiyorum hatta bugün sarı geldi birden
mutlumoomm Deniiibayyy kaşıntı falan da yoksa belki gebelik belirtisi olabilir adetiniz gecikince test yapın ya da kan verin isterseniz
Deniiibayyy mutlumoomm adetim gecikmeden olan testler negatif hayalet çizgi görüp paylaştım burda sizce diye ama ona da kesin pozitif diyemiyorum 🥹 adetime 1 gün kaldı yarın oldum oldum 😅
Sonyaazz Deniiibayyy kaşıntım vardi gripte olduğum üstüne covidde oldum mantar ilacı da kullandım ama dün öğrendim ki hamileyim