DemetAnne Kizlarrrrr merhaba burada acılan cinsiyet postlarında hep karşı karşıya gelmisizdir. Ben bu zamana kadar cinsiyetimiz için her kararsız konuşmuştum kız erkek arasında gidip geliyordu 😊 Ama ben kız diye düşünüyordum bu zamana kadar kendini sır gibi saklayınca. Ama kız değilmiş oğlum oluyormuş 😋😋💥💥 Bu zamana kadar bacak arasını elleriyle kapatan yaramaz çocuk bugün pat diye açtı galiba annesinin bu kararsızlığını yenmek için yaptı 😗😙🤗 Rabbim kız erkek ayrımı yaptırmasin kimseye yrter ki kucaklarimiz bebeksiz kalmasin 🙏 Evlat evlatdir ❤❤ Hadi bakalim dunyaya gözlerini açmayı bekliyoruz artık Eymencim😍🤗😗
Deletedmom277 DemetAnne Hayırlı olsun inşallah benimde oğlum oldu 9 aylık şimdi 😂bizde kız bekliyorduk belirtiler vs bilirsiniz ekşi yenmesi falan hepsinin yalan olduğunu gördük bu sayede 😂
Mehtapsato DemetAnne rabbim tamamina erdorsin canim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin inslh
DemetAnne Deletedmom277 Allll benden de o kadar bu zamana kadar yediğim limon salça hepsi yalanmiss🤣🤣
Deletedmom277 DemetAnne Beni bir de çevrem çok etkiledi kesin kız yoksa bu kadar yemezsin falan diye insanız tabii aklımız hemen kıza kaydı haliyle 😂
DemetAnne Ysmnkrcy Inşallah yarın görürsün bu zamana kadar beklemekten yorulmuştum artık herkes soruyor cevap veremiyordum en önemlisi de ismiyle hitap edemiyordum 🤣🙏