Sisihappy Kızlar 20 haftalık olmak üzereyim bu Kasım indirimlerin olduğu zamanlarda alışverişlere başlamak istiyorum sizin alışveriş listelerinizden yararlanmak istiyorum var mı liste yapann🥲
Nisanmomy Sisihappy benim şöyle bir listem var belki işinize yarar 😊 1 - BEBEK ESYALARI Bebek arabasi Oto koltuk - puset Ana kucagi Sling / Kanguru Yataş juno yatak * 2-EMZIRME ve BESLENME Emzirme yastigi Gögüs pompasi Biberon Emzik Emzik kutusu, askisi * 3- YENIDOGAN TEMEL IHTIYAÇLARI Bebek bezi & Islak mendil Bebek bakim çantasi Organizer çanta Alt açma bezleri Silme pamugu Kıyafetler * 4- BEBEK ODASI Besik/ Besik yatagi Gardrop/ Sifonyer Hali/ Perde Nevresim takimi Lastikli çarsaf Aksesuarlar * 5- BANYO Küvet ve küvet filesi Yikama seti Havlu, sünger Sampuan, losyon Tarak, firça Termometre Pisik kremi Oturak Deterjan Biberon temizleyici * 6-SAGLIK & GÜVENLiK Ates olçer Burun aspiratörü Tirnak makasi/ Torpü seti Nebulizatör Oda hava nemlendirici Kamera/ Telsiz Ilk Yardim/ Ilaç Çantasi * 7- OYUNCAK / KITAP Çingiraklar & Dis kasicilan Oyun halisi Zeka kartlari Müzikli/ Isikli oyuncaklar Yumusak oyuncaklar Kitaplar * 8- KIYAFETLER Hastane çikisi setler 6. aya kadar her beden alt üst zibin takimlari Bodyler (uzun ve kisa kollu, kolsuz) Çorap, önlük, agiz mendili Yelek Ince ve kalin müslinler Kalin battaniye Uyku tulumu Astronot mont tulum