sec07 aysenas var givi duruyor hayırlı olsun💕 özel hastanede acilden kan ver hemen çıkar 1 saate öğrenirsin 🙏🏻
beautymom Bence 5 gün sonra tekrar kan ver cnm çok çok erken daha belli demekki Benimkide böyle çıktı 2 gün önce bugün kan verdim yarın sonuç alıcam
aysenas Aleynadiyorki canım bu sabah tekrar erken gebelik testi yaptım aynı şekilde silik çıktı normal de son adet tarihim 29 ağustos geç döllenmeden dolayı olmuş olabilir mi
Aleynadiyorki aysenas evet büyük ihtimalle geç döllenmedir çok yenidir canım yoksa hiç çıkmazdı hadi hayırlısı olsun❤️
aysenas Artı med markali gebelik testi kullanan varmi doğru sonuç gösteriyor mu acaba ben ilk defa bu markadan kullandım
asilirem gulluomer31 bende bu test işe hamile olduğumu öğrendim aynı şekilde çıkmıştı ikinci çizgi lan verdim hamileymişim hayırlı olsun
gulluomer31 Kızlar Adetime 3 gün var sabah ilk İdrarla yaptım 2 dakika geçmeden böyle çıktı attım markayla yaptım sizce doğru mudur kan versem acile çıkar mı Perşembe günü randevum vardı ondan o zaman oradan vereyim
gulluomer31 QueenBahar_ sağol canım darısıda sana inşallah Perşembe günü doğum doktoruna randevum var Adetime o gün bugün gün kalıyor o zaman vereyim dedim doğum doktorunda