busrasya2334 basarratagun vajinal doğum ise şehir sezeryan ise özel çünkü dikişi saçma sapan insanlara yaptırıyorlar kendileri yapmıyor
Keyfimveben45 basarratagun devlet daha iyi tabiki artik ozel diye bisey kalmadi ozeller hep para tuzagi
MerveLeo basarratagun maddi imkansızlık yoksa her türlü özel. Ben 2 kere şehir hastanesi aciline gittim kadın doğuma yönlendirdi kirli geldi her yer. İlgi alakadan bahsetmiyorum bile
basarratagun busrasya2334 normal düşünüyorum ama sezeryan olucaksa da bunu ben değil doktor bilicem yine bir doktor görüşü almam gerekiyor
Melike_4949 basarratagun özelllllll 4 gün şehir hastanesinde yattım sezeryan değilse berbat normal doğum için
Melike_4949 basarratagun Bebeğim İri olduğu halde Şekerim olduğu halde beni aç bırakıp dört gün boyunca normal doğum yapmaya zorladılar ama normal doğum yapamadım sezeryan oldum özelde kendi isteğimle imza atıp çıktım
Basaknur44 Bence şehirlere göre farklılık gösteriyor bu soru. Kimi yerde devlet çok güzel ilgileniyor kimi yerde ise çok kaba davranıyorlar