Oyk_eknc Selamm heyecanlı ve zorlu süreçlere giriş yaptık siz nasılsınız nasıl geçiyor bebişim doğum pozisyonunu aldı 37. Haftamda kontrolüm var kasıma kalmayacak gibi düşünüyorum artık çok baskı hissediyor ve geceleri uyuyamıyorum sizde durumlar nedir 🌸🌸
minismom Oyk_eknc 36+6 yım sabah belimde kalcalarımda kasıklarımda agrı vardı duzenliydi sonra bi anda kayboldu neyin nesiydi bilmem 😀 gece bende uyuyamıyorum sanki gunlerdir tuvalete gitmemisim gibi sıkısıyorum
Ciftci16 Oyk_eknc 36+4 kasık bel ağrılarım başladı iki gündür ve bel ağrım bacaklarıma vuruyor hayırlısı bakalım beklemedeyim cuma kontrolümüz var sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz😊
Mrvmrv78 Oyk_eknc yarın 36 oluyorum ara ara kartım sertleşiyor bebek hala ters dönmedi doktorum 39 da sezeryan dedi bekliyoruz bakalım
demirrleydi_ Oyk_eknc bizde yarın 36 oluyoruz bugün kontrol vardı yine doktor haftaya son defa yine gel sonra doğum tarihini planlayalım dedi bakalım inşAllah kasıma kalmaz bizimde çok ağırlaştım çünkü
Evremk Bende 37+4 teyim 2 haftadır 2 cm açıklığım var bebişte baya aşağıda. Beklemedeyiz bakalım. Doğumun her türlüsünden de korkuyorum ama kendimi şartlamak istemiyorum. normal olacak gibi duruyor 😄
Oyk_eknc Allah yardımcımız olsun valla önceden süreç hemen geçsin bitsin derdim şimdi geriliyorum benim dün geceden beri bel ve sırt ağrılarım başladı bıçak giriyor gibi korkutmuyor değil sizin var mı ağrı
Evremk Oyk_eknc evet uykudan bile uyandırıyo o ağrılar. Zaten insan uyuduğundan da bir şey anlamıyor. Aralıklı da karnımda kasılmalar ve adet ağrısı gibi ağrılar oluyor. Benim açılmam erken başladığı için düşük riskim vardı. 37den itibaren de yapabildiğim kadar hareket yapmaya başladım. Hepimizin doğumu iyi geçer inşallah 🙏🏼
Oyk_eknc Ciftci16 daha önceki kontrollerde doktorunuz doğum tarihi için bir şey dedi mi bel ağrısı beni düşündürüyor çevremde insanlar bir hafta içinde doğurdu bel ağrısı başlayanlar