Kukoss Hani internette goruyorum ic kisma cok cekmece yapiyolar oyle mi iyi yoksa raf olarak mi kullanisli olue
Ehjfjsjs Kukoss çekmece olarakda kullanışlı bence canım benim kızın dolabı 2 kapaklı raf sadece ama 4 çekmeceli komidin de aldım orda daha düzenli duruyor herşeyi daha rahat buluyrm
nilsuuum Kukoss Çok çekmece güzel değil bence canım benimki mesela böyle 4 kapılı 2 cekmeceli 2 kenarı raf ortası askılık altında 2 tane cekmece
tahamommy Kukoss ben bunu aldım sol taraf askılık sağ tarafta 4 raf var sorarsan nereyi kullanıyosun diye sadece çekmeceleri 🤣 askılık ve raflar ilerde kullanılır artık şuan düzen müzen hak getire direkt çekmeceye atıyom kıyafetleri 🥲
Seyda-06 Kukoss oğluma 4 kapaklı 2 çekmeceli aldım odasını yaparken şimdi kardeşine de yer var bi taraf tamamen boş gayette iyi oldu daha birsürü şey alır
Kukoss Ehjfjsjs altta iki cekmecesi var baktigim dolabin o yeter mi yoksa icine ekstra mi yaptirilmali
Kukoss tahamommy ahshshsh ya dimi ama raflara kislik kalin seylerdi bezlerin kapali haliydi vs konmazmi pekii
tahamommy Kukoss teşekkür ederim evet raflara biraz ıvır zıvır sıkıştırdım askılığa da büyük aldığım şeyleri taktım şimdilik ama genelde çekmeceyi kullanıyorum, çekmeceler için organizer almıştım onlarla raflara da düzenlenip konulabilir
Kukoss Seyda-06 4 kapakli odama sigmiyo :( odalari degistirmek zorundayim iki berjer biz de buzluk hic baska yer olmadigi icin orda durcak Oyuzden olabildiğince kucuk aliylrum ilk bas sifonyere bile bakmamistim
Seyda-06 Kukoss benim 2 kapaklı kısmı ayrı yanında tek kapaklı dolaplar var ayrı ayrı olan tarzlarden almanız daha iyi olur o zaman bütün bölünmeyen dolaplardan tercih etmeyin