Kızlar merhaba umarım iyisinizdir bi konuda fikrinizi alcam bizim daha cinsiyet belli değil ama isim tartışmaları başladı bile eşim küçüklüğünden beri baran ismini seviyor ve hamile olduğumu öğrendiğinden beri baran diyor erkekse kesin baran felan diyor kızsa istediğini koy erkekse baran olcak diyor eşimi kırmak istemiyorum hamileliğim çok güzel geçiyor bana çok düşkün hamile olunca daha düşkün hayır baran olmaz canım felan diyorum ama manipüle etmeye çalışıyor sürekli baran baran diyor geçen gün evde misafir vardı yeni evli bi çift geldi onlarada baran olcak felan dedi bende hayır baran olmaz erken karar vermeylm diyorum bende ali ismini çok severım eşimin adıda ali neyse bende babamın ismini koymak istiyordum ama bunu söylemedim eşime ama aile büyükleri ismi koymak çok saçma geliyor eşmde böyle düşünüyor kendi ailesinin ismini kesinlikle koymıycagını söylüyor ailesiyle pek aramız yok benmde babamın ismi Gazi eşim bu düşüncemi şuan bilmiyor ama gazi olmasa bile baran da olsun istemiyorum daha modern isimler ıstiyorum acaba erkek olunca eşime o ismi beğenmediğimi ortak bi karar almamız gerektiğini nasıl sölicem biliyorum çok erken ama o her baran dediğinde duramıyorum onu kırmadan nasıl sölicem çok manipüle ediyor