N3F3RT4RI Ruzgar_1405 Bende imom kullanıyorum, doktorum gün aşırı içebilirsin dedi şimdilik öyle kullanıyorum. Haftada 1 defa da mutlaka balık tüketiyorum.
Ruzgar_1405 Kızlar bişey sorcam. Ben İmom kullanıyorum eczacı günde 1 kez dedi. Özeldeki doktorum omegayı günlük alma 2-3 günde 1 alsan yeterli dedi. 2 kilo balık yemiş gibi oluyosun dedi. Demir hapı Ferrum fort kullanıyorum ve d damla coledan kullanıyorum. Hepsi birarada çok mu acaba 😊
031965 Ruzgar_1405 keşke o kadar fazla karşılasa ihtiyacı ama sanmıyorum gün aşırı kullan bence sen de
N3F3RT4RI Ruzgar_1405 sanırım kullandıklarınız her hamilenin kullandıkları, ben de demir hapı gynoferon kullanıyorum, decavit ve d vitamini damla , omega-3, bir de magnezinc adlı hap kullanıyorum.
Ruzgar_1405 N3F3RT4RI decavit de verdiler sağlık ocağından ama onu daha kullanmadım onda da vitamin var baya.
Ruzgar_1405 031965 Sabahları tok karna dedi eczacı bana. Doktor öyle dediğinden beri de 2 gün içmiyorum 1 gün içiyorum.
Eysanyumlu Sara91 omegaroyal kullanıyorum bende diğerleri fiyat bilmiyorum ama bana biraz pahalı geldi bu