Gzde_defne Kızlar detaylı ultrasonu kaç haftalık yaptırdınız 20+6 da randevu verdiler ama erken mi sizce ?
Havin49_ Gzde_defne gayet iyi ztn bir gün sonra 21 hafta oluyor ben tam 20 haftalık gittim cinsiyetine kadar Herşeyin gördüler
afitp Gzde_defne bende bugün yaptım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 21+2 haftalık hamileyim umarım sizinde güzel geçer
ayselulas haftada demişlerdi bana da. 22 haftada kalpte delik daha iyi görünürmüş. İstanbulda Liv hospitalde yaptırdım. Kadın perinatolog çok aradım iyi ki Nihal hanımı bulmuşum. İşinin ehli çok rahatlatıcı biri. Tavsiye ederim. Hatta bu konuda forum açacağım:)))
Gzde_defne afitp Allah razı olsun inşallah güzel geçer çok sağol giderken bişey yapmam lazımmı aç tok farkediyormu
Havin49_ Gzde_defne bence tok git bebek ne kadar hareketli olsa o kadar iyi başka bişey yapmana gerek yok cnm bnm
Nisanmomy Gzde_defne perinatolijı doktoru beni tam 22. haftada çağırdı bebek biraz büyüdüğü için görüntülemenin daha net olduğunu söylemişti. 22. haftayı geçirmemeye çalışın. Mutlaka tok gidin muayeneden 15 20 dakika önce alerjiniz yoksa çok az bitter çikolata yiyebilirsiniz. Doktor yarım saat kontrol sağladı sonra bebeğin pozisyonunun değişmesi gerekiyordu beni 15 dakika kadar yürüttü pozisyonu değişmişti sonra tekrar kontrol sağladı
ylnydgd 21+2 de gittim ben 11 Ekimde çok net görüntü verdi kısçem :) bebeğin uyanık olması gerekli ki her şeyi görüntülenebilsin. Yemek yiyin azıcık da tatlı yerseniz tam öncesinde hareketli oluyor bir de çişinizi yapıp girmelisiniz.