elmassa Merhaba 24. Haftada nazal kemik ölçümüz 6 mm çıktı aynı zamanda bağırsak parlaklığı vardı genetik test istendi yapmak istemiyorum, böyle olupta sağlıkla kucağına alan var mı içimi rahatlatacak olan 🥹
Dryclb3 elmassa 6.91 ölçülmüş bizim 22. Hafta detaylı ultrasonda , bağırsakta parlaklık vardı bizimde ama tek başına hiçbir şey ifade etmez demişti perinatoloji doktoru genetik testi zaten 11.haftada yaptırmıştık temizdi . Şuan 27 haftalığız parlaklık kalmamış .
zezze elmassa bende dün perinatoljiye gittim 22. Haftadayım burun kemiği 6 mm kısa geldiğini böbreklerinde de genişleme oldugunu söyledi devlet hastanesi ikili testim temiz cıkmıstı ama içime kurt düstü amniyonsentez yaptırmamı söyledi istemedim dün geceden beri bebeği düsünüyorum tekrar özel hastanede detaylıya giricem ins bisey cıkmaz
elmassa arilanki_ arilanki_ Bi problem varsa bile aldırmayı düşünmüyorum açıkçası, az da olsa içimi rahatlatmak adına yaşamış olan annelerden yorum almak istedim
elmassa Benimde doğuma az bir süre kaldı inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız dua edelim 🥹🥰
elmassa Evet 2 ay önce doğum yaptım paşamın minnacık burnu var hiçbir sıkıntı da çıkmadı inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌸