zuzubayram Kızlar malum iş bitmiyor artık hamileyim okula giden oğlum da var aylardır niyetliyim fakat seçemiyorum özellikleri modeli iyi mi kullandığınız robot hangisi ne almam lazım memnun olup olmadığını neyi var biraz bilgi aktarımı yapalım 😍
anneoluyorummm103 zuzubayram bende tefal var köpeğim olduğu için almıştım çok iyi tüy topluyor silme özelliğide var ama ben kullanmıyorum
Anonymous1 zuzubayram evovacs t50 pro aldık biz çekim gücü gerçekten çok güzel normal süpürgem dyson iki tane kedim var halılarda tüyleri kalmıyor cidden artık haftada 1 falan süpürüyorum büyük süpürgeyle. Eşik atlayamıyor banyolara giremiyor o yüzden bizim banyoya da girmesine gerek duymadık. Mop özelliği çok güzel sıcak suyla mop yapıyor iz kalmıyor. Bizim ev biraz büyük 2 şarjla tamamen bitiriyor ama sadece oturma odası mutfak koridor olursa tek şarjla bitiriyor.
2prensesannesiiii zuzubayram roborock S8 kullanıyorum çok araştırdık o zaman en iyisi buydu memnunum 🙏🏻
zuzubayram anneoluyorummm103 neden kullanmıyorsunuz ? Biri tefal fan memnun değilim demiş di bir yorumda
anneoluyorummm103 zuzubayram deterjan koyulmuyor silme gözüne saf su da temiz gelmediği için kullanmıyorum. Bakayım bi görmedim neden memnun değil acaba
Seyda-06 zuzubayram xiomi mop 2 var ama pek memnun değilim halıyı güzel süpürüyor zeminide ama halıyı kaldırmazsam halının kenarında döküntüler kalmış oluyor birde silmesini hiç beğenmedim ya suyu vermiyor yada az veriyor kup kuru ve silinmiş olmuyor. Tepesindede havalandırma gibi bişey var onun otomatik kapanıp açılanları varmış yada onsuz bişey almanı öneririm. Onun dışında süpürülmüş görüntüsü veriyor evet tek sorunum kenarları almaması silmeyi zaten kullanmam normaldede tek bezle silme olmaz çünkü. Roborock lar baya övülüyor
tahamommy zuzubayram dream l10 s çok memnunum çekim gücü fiyatına göre çok iyiydi benim aldığım zamanda ve silmesi dönerek olduğu için iz kalmıyor ve lekeleri de çıkarıyor
Anonymous1 zuzubayram evet kurduktan sonra uygulamadan haritalamayı başlattık kendisi gezdi haritaladı. Halı tanıma özelliği var eğer ince halıysa ona göre seçim yapabiliyorsunuz
baynd zuzubayram Roborock Qrevo S halı tanıma özelliği var siliyor süpürüyor paspaslarını yıkıyor valla çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum alın aldırın
Bimiyendis zuzubayram roborockdan başkasına bakma bacım. Hele xiami falan hiç hiç hiç. Temizliği kötü olmayabilir ama haritalandırmaları o kadar kötü ki, 3 farklı robot süpürge denedim kesinlikle roborock
Bimiyendis zuzubayram onu bilmiyorum bacım ya bende s5max var ama eski bir model artık alalı 3 yıl oldu, yeni modelleri ihtiyacım olmayınca incelemedim hiç
Blueeberryy Roboroc qrevo c 40 bin tl 2 hafta oldu alali haliyi taniyo dondurerek paspaslarini siliyo kendi yikiyo kurutuyo kendi copunu bosaltiyo memnunum supurge acmiyorum evde silmiyorumda 😂
zuzubayram Blueeberryy 40 tl az bile evi silip süpürmüyorsunuz sonuçta 😂 ama benim bütçem fazla🤭 23 bin tl hazneliler var onlara bakarım ama markadan kesin karar verdim herkes aynı şeyi söylüyor
aprilbaby zuzubayram xiomi kullanıyorum 5 yıldır memnunum ama şuan alcak olsam temizlik haznesini boşaltanlar var tam marka bilmiyorum ama ondan alırdım sanırım