Krky68 Kızlar 36+1 iz ellerim de ve ayaklarımda aşırı agrı war kemiklerimi demirle dövüp kırmışlar gibi özellikle ellerim yumruk sıkamıyorum bişey keserken çok acıtıyor neden acaba?
Deletedmom277 Krky68 karpal tünel sendromu canım hamilelikte görülebilir bende de olmuştu doğumdan sonra geçiyor
dishonest Krky68 benim de bacak ve kalça kemiklerime ani ağrılar giriyor ama basamıyorum resmen 28+1 deyim. Doktoruma söyledim Demir hapını aksatma dedi ne alakaysa anlamadım
Tontisannecik Krky68 ellerimde ağrı yok ama benim de yürüyünce ayaklarım ağrıyor muhtemelen yoruluyorum. Kalça ağrım var az bi iş yapınca da belim ağrıyor. Yataktan kalkarken her yanım ağrıyor sonra açılıyorum biraz biraz. 35+5im
Zuzu97 Krky68 ellerimde değilde ayaklarım çok ağrıyor 2dk yürüyemiyorum hemen kramplar giriyor yarın 30. haftaya giricez
Krky68 dishonest bn bi kaç gün kullanmadım araya haftasonu fln girdi alamadım alakası warmış demekki 👍
Deletedmom277 Krky68 Bunun onunla alakası yok bu tamamen farklı bir şey demir ister kullanın ister kullanmayın yine olur
dishonest Krky68 valla bence alakası yok magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor diye biliyorum başka bir doktora da soracağım.