myangelson ppmerlina ben hiç kullanmadım fitil canim. Normalde 10 güne kadar normal sayıyorlar ama benim oğlum 2 gün yapmayınca ciddi oranda kabız oluyor ama yine de hiç vermedi doktor. Özellikle biraz muz yesin hemen kabız ediyor 🥲
minismom ppmerlina yaa malesef hic aklım hayalim almıyo onları yaaa hatta gecenlerde kadının biri bebegi makasla kesmis yakmıs o masum bebegi yakcagına kendi bi tarafını yaksaydın ay nasıl sinir oluyorum oyle bi erkek icn falan bırakıp gidenlere
bebeklerim__ ppmerlina ay anladım kuzum ne kadar kaldi doğuma. Dusunme şimdiden onlari. Bende senin gibiyim jsjsjsjs ama kendine zarar verdiğini hissediyorsun 😪 on gun sonunda hastaneyengidiyosun onlar hallediyor. 😂
asil15 minismom Allah onların bin türlü belasını versin hem kendilerini hemde o bebegi yapanı kesmeleri lazim
ppmerlina minismom ay yarabbiiii ben onu hiç duymamışım iyi ki görmemişim yoksa ağlardım 😭😭😭 elin kırılsınnn …. karııı. Türk mü
minismom asil15 ay onları elime verseler neler yaparım onlarada istee icerde besliyolar o kadar ugrasıp para dokup hamile kalamayan binlerce insan var tobe yarabbim boyleleride hemen hamile kalır Rabbim hakkıyla layıgıyla bakcak olana versin gercekten