visnelicheescake Selam kızlarım burada sizler ile aile gibi oldum. Çok sevdiğim bacılarım var 😍 şimdi ben birşey için niyet ettim 🫶🏻 hamilelik blog sayfası açmak istiyorum ama ismine henüz karar veremiyorum sizlerin de öneri ve fikrine ihtiyacım var aklımda hiç işim yok @ErsBegAs özellikle seeeen 😁 @MadameTussauds @Burnosunn_annesi @GirlandBoy_Mom @Cimcime30 @Sevgiiss @[silindi] @Mervekaram22 @myangelson @ppmerlina
visnelicheescake Cimcime30 Aklımda inan ki hiç bir fikir yok yani tıkandım kaldım aslında o yüzden yardım istiyooom 😁
ppmerlina Bir Hamilenin Güncesi olabilir mesela birhamileninguncesi şeklinde bence hoş ama evet seçenek olsa daha iyi sanki 🤣🤣🤣
visnelicheescake ppmerlina kız aklıma gelse zaten direk açarım bende dkdkdk olmadigi için sordum beğendim bunu 🫶🏻
ErsBegAs visnelicheescake kdnd benimki çok sıradan birmuhendisbirfilolog ndndjs ben iyi değilim isimlerde
ppmerlina visnelicheescake günlükleri şeklinde yapma ama günlüğü şeklinde yap eğer bunu seçeceksenn. Çoğul ek uymuyor bu köke 😍 onun harici güzell
MadameTussauds visnelicheescake Gebes kaplumbaganin harika günlügü mesela skskksks 😂😂 Bir bedende iki Kalp blog olabilir mesela 😍
ppmerlina MadameTussauds bir beden iki kalp aslında süpermiş ama takipçi gelmesi için kolay ve aratılabilir bir isim olması lazım hamile, gebe, anne, mom, mommy, bebek tarzı isimler olursa daha çok takipçi kazanır @visnelicheescake biz de anlıyoz biraz djdndn
bebeklerim__ visnelicheescake HamileLife MommyMood BabyOnTheWay Hamile Haller Bebek Beklerken Anneliğe 9 Adım
bebeklerim__ visnelicheescake Bebek Yolunda Minik Mucizeye Doğru Anne Oluyorum Karnımda Kalp Var 9 Ay 10 Gün Bebek Günlüğüm Anne Günlüğü Tatlı Bekleyiş Hamilelik Hatıraları Miniğimle İlk Yolculuk
Sena-cy00 -Bebeğe dair, -Hamilelik süreci, -Anne karnı, -Anne bebek bağı, -Hamilelik bağı, -İçimdeki minik kalp, veya -İçimdeki minik bağ, -Hamilelik hisleri, -Bebeğim ve ben.. Aklıma bunlar geldi 🌸🌸🌸