Mervekaram22 visnelicheescake yok kuzum son fotoğraf bariz erkekti benim anlamadığım ikili taramada doktor neye bakarak sana kız dedi
visnelicheescake Mervekaram22 büyük ihtimalle öyle aşkım birde pıhtılaşma vs var ya bende riske atmaz doktorum aman olsun bitsinde aha toparlanmasını mi sanki heyt yavr vız gelir tırıs gider 🤣
visnelicheescake Mervekaram22 kız demedi şey dedi kıza benzettim dedi ama bende anlamadım devlettek idoktor sana heyecan yaratmak istemiş dedi
myangelson edabolukbasi3- acaba bölgesiyle falan mı ilgili ki bilemedim. Çipura çok güzel ya levrek gibi hemen hemen, büyük balıklarda dediğim gibi çipura ve levrek küçüklerde barbun istavrit. Hamsi de büyük varsa seviyorum bazıları küçücük oluyor sevmiyorum
visnelicheescake Mervekaram22 şehir hastanesi perinatoloji bölümündeki doktor dedi ikiliye gittiğim zaman
visnelicheescake Mervekaram22 ay sana çok var bacı ben daraldim taaa kasımda yanlış değilsem 😂 bu ay gitmeyeceğim demiştin en son
Mervekaram22 visnelicheescake Vallah ne yapim bacım mecbur oğlum küçük sürekli hastaneye gidemem acil birşey olmadığı sürece